Булочки фаршировані яйцями

163ae63fa05ed518169a2df16307f325 Булочки фаршировані яйцями
Напевно, це самий легкий і швидкий сніданок, який точно припаде до смаку багатьом. Один лише вигляд пробуджує нестримний апетит, так і хочеться скоріше спробувати. Дійсно, начинений яйцями булочки, це чудовий варіант прикрасити ранок та день зробити плідно вдалим.

    Інгредієнти:

  • 6 булочок,
  • 6 яєць,
  • Вершкове масло,
  • Сир пармезан,
  • Зелень цибулі і петрушки,
  • Сіль, чорний перець.

Найкраще, що можна приготувати до сніданку — це приготувати яєчню. Але, чому б не вдосконалити блюдо і приготувати їх зовсім інакше, а саме — начинити їх у що-небудь, ну наприклад в булочки

Спосіб приготування:

  • Насамперед необхідно включити духовку і виставити температуру 180 градусів, так як за часом процес підготовки не займає багато часу.
  • Акуратно зріжте верхівку булочок і виріжте отвір з урахуванням того, щоб туди помістилася вміст яйця.
  • Дно зробленого отвору злегка змастіть розм’якшеним вершковим маслом і викладіть на деко. Форму змащувати не обов’язково.
  • У кожну булочку вбийте по одному яйцю. Посипте трохи солі, чорного перцю і збоку додайте тертого сиру.
  • 5503829c5d35b5643e89333214bcc3a9 Булочки фаршировані яйцями

  • Відправляємо в духовку і готуємо не більше 10-15 хвилин, поки сир повністю не розплавиться і жовтки яєць не покриються білою плівкою.
  • При подачі додайте свіже рубаної зелені цибулі і петрушки.
  • Відмінний спосіб зробити приємне своїм близьким і тим самим прикрасити похмурий ранок. Запечені яйця в булочках – це неймовірно просто і легко, а головне швидко.