Бутерброди з козячим сиром

Загрузка...

a822e595dda64a2839c5fceb78d8b4f7 Бутерброди з козячим сиром
В такому поєднанні – сир зроблений з козячого молока, виноград і мед набувають неповторний чарівний смак. Всі виглядати просто і вигляд їх чарує погляд. Обов’язково спробуйте приготувати бутерброди в такому милому виконанні, це буде приємною та гідною закускою для вас.

    Інгредієнти:

  • Скибочки невеликого батона або багета
  • Козячий сир
  • Виноград
  • Мед
  • Оливкова олія

Бутерброди з козячим сиром, виноградом і медом

Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти невеликі скибочки багета на деко. За допомогою кисті намазати верхню частину хліба оливковим маслом і випекти в духовці 5-6 хвилин.

Вийняти з духовки, накласти козячого сиру на смажені скибочки і рівномірно розподілити. Зверху покласти поділений на два виноград і знову відправити в духовку. Випікати ще 5 хвилин.

Потім перекласти їх з духовки і перед подачею полити зверху медом.

Даний рецепт не вимагає точного проходження інгредієнтів, склад можна коригувати за бажанням, можете сміливо змінювати і доповнювати за вашим смаком.

Хочемо запропонувати ще один рецепт тосту з використанням козячого сиру. На відміну від першого, солодкі інгредієнти замінимо помідорами, ніж зробимо смак бутерброда зовсім іншим…

Бутерброд з помідорів і козячого сиру

e871a843afe00e6fd1896b4b907a3e78 Бутерброди з козячим сиром

Нам знадобляться наступні продукти: 2 скибочки хліба, Козячий сир, Скибочки помідора, Свіжі листя базиліка, 1 зубчик часнику, 1 чайна ложка бальзамічного оцту, 1/2 ч. ложка оливкової олії, Сіль і мелений чорний перець

Зубчиком часнику розтерти тостовий хліб. У невеликому посуді з’єднати оцет, олію, сіль, перець і перемішати. У цій суміші покласти скибочки помідора і викласти їх на тост, зверху покласти листя базиліка, намазати козячого сиру і накласти другий шматок батона.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Риба з грибами в духовці - вишукане й ароматно
Загрузка...