Десертні грушеві крамблы

Загрузка...

b800cee7096271dcacbf8d3e9eed71cc Десертні грушеві крамблы
Такі ось десерти будуть в самий раз до кінця святкового застілля або ж просто як легке ласощі до чаю або чашки кави. Крамблы можна подати як в гарячому так і в холодному вигляді, додавши до них крему, вершків, морозива або сметану. Крім груш, їх можна начинити з іншими фруктами твердих сортів, при цьому вони виходять не менш смачні…

    Інгредієнти на 4 персон:

  • 4 тверді стиглі груші
  • 1 ст. л. цукру мелкокристаллического
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г коричневого цукру
  • 100 р меленого мигдалю
  • 100 г борошна
  • 1 ч. л. меленої кориці
  • 2 ложки платівок мигдалю
    Приготування:

Очистити груші і нарізати на великі шматки. Викласти в середній сотейник, посипати цукром і налити 2 столові ложки води. Тушкувати на повільному вогні 7-8 хвилин, поки плоди не розм’якнуть. З допомогою шумівки розкладіть груші в невеликі порційні формочки.

Покладіть в чашку кухонного комбайна борошно, вершкове масло, чайну ложку кориці і меленого мигдалю. Увімкніть машину і замішайте все в імпульсному режимі, щоб утворилися дрібні крихти.

Рівномірно посипте приготовленої крихтою по поверхні плодів, викладіть мигдальні пластини і відправте в попередньо розігрітий духову шафу на 20 хвилин. Випікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Цей десерт відрізняється особливим смаком, всьому звичайно сприяють груші, які запекаясь стають м’якими і приємними на смак. Десерт з груш – просто диво!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Домашня тушонка з свинини в духовці - відмінне блюдо
Загрузка...