Еклери з вершковим кремом

Эклеры со сливочным кремом
Всіма улюблені заварне тістечко з красивою назвою Еклери стало дуже популярною випічкою не тільки дітей, але і дорослих. Своїм ніжним і чарівним смаком вони зачарували всіх і завоювали загальне визнання

    Щоб приготувати еклери нам буде потрібно:

  • Масло вершкове — 100 г
  • Сіль — 1/4 чайної ложки
  • Борошно — 220 г
  • Яйця — 4 шт
  • Маскарпоне — 250 г
  • Цукрова пудра — 120 г
  • 22% вершки — 100 мл
Загрузка...

Заварні еклери з вершковою начинкою

Спочатку закип’ятити приблизно 250 мл води, додати до окропу масло, сіль і знову довести до кипіння. Просіяти борошно прямо в каструлю з водою і перемішати. У результаті повинно вийти однорідне тісто щільної консистенції, яке буде легко відставати від стінок посуду

Тесто для эклеров

Далі, вбити яйця в окрему миску і перемішати, а потім, збиті яйця частинами додавайте, приблизно по 1-2 столові ложки за раз, при цьому кожен раз ретельно перемішуйте тісто. Всі пропорції, наведені в рецепті розраховані на відбірні яйця великих розмірів, якщо Ви будете використовувати більш дрібні, то можливо знадобиться ще.

Тесто для эклеров

В результаті у нас повинно вийде помірно м’яка, але тим часом густе тісто, яке буде тримає форму. Перекладіть готове тісто в щільний поліетиленовий пакет або ж кондитерський шприц

Заварное тесто для эклеров

Видавлюйте тісто на деко, попередньо застеливши пекарської папером, у вигляді невеликих ковбасок, при цьому відокремлюйте тісто мокрими руками.

Форма для эклеров

Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте протягом 30 хвилин. В цей час, випічка повинно помітно піднятися. Потім вимкніть духовку і залиште їх всередині ще на 10-15 хвилин, щоб вони трохи не осіли.

Приготовление эклеров

А для крему необхідно ретельно збити маскарпоне з цукровою пудрою і вершками зазначене в інгредієнтах.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Фаршировані цукіні з куркою

Крем для эклеров

На виході, у нас повинен вийти густий і ніжний крем. Перекладіть його в холодильник для подальшого використання, а тим часом приступимо начиняти порядком остиглі тістечка.

Крем для эклеров

Наповнювати заварні еклери слід з допомогою кондитерського шприца, при цьому роблячи надрізи з одного боку і вкладати туди остиглий крем.

Заварные эклеры

По завершенню, поверх еклерів посипте цукровою пудрою і подавайте їх бажано охолодженими

Загрузка...