Фаршировані цукіні з куркою

Загрузка...

6ee151099588dcd7a5cdd91f02b2e173 Фаршировані цукіні з куркою
З цукіні можна приготувати практично все. Цей низькокалорійний овоч, прабатьком якого є гарбуз і кабачки, чудово доповнить Ваш дієтичний раціон. Крім іншого, якщо їх начинити курячим фаршем, то їжа виходить значно ситніше…

    Інгредієнти:

  • 4 великих цукіні
  • 400 г курячого фаршу
  • 300 г помідорів чері
  • 1/2 склянки томатної пасти
  • 1/4 частина великого червоного цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 склянки тертого сиру
  • Сіль і мелений перець за смаком

cfc789caa36aed96c405abc39dadb33f Фаршировані цукіні з куркою

Цей овоч називайте, як хочете: з одним «до» чи з двома, або ж просто кабачками, що в порівняння істотних відмінностей немає, але на виході, в будь-якому випадку Ви отримаєте завжди позитивний результат з чудовим смаком

Запечені цукіні з курячим паштетом

Зріжте з кабачків кінчики з обох сторін і поділіть навпіл. Виріжте зручним Вам способом середину, залишивши приблизно 7-8 мм м’якоті біля стінок. Серцевину наріжте невеликими шматочками, викладіть на розігріту сковороду з курячим фаршем і нарізаними помідорами.

dc5a3fe72c9d89f61491993f54915074 Фаршировані цукіні з куркою

Як тільки помідори пустять сік, додайте нарізану дрібними кубиками ріпчасту цибулю, рубаний часник і томатну пасту. Перемішати і тушкувати на повільному вогні поки злегка волога не випарується, ну і до готовності фаршу, по часу це займе близько 10 хвилин. У проміжку поперчити і посолити.

ebf1bfbd2fd310839d188e7ffa6244e6 Фаршировані цукіні з куркою

Розкласти цукіні на деку і наповнити їх приготовленої курячої начинкою. Зверху щедро посипати попередньо натертим сиром пармезаном і відправити в розігріту духовку на 10 хвилин, поки сир не розплавиться і не покриє поверхню фаршированих овочів.

ee5a7b3639b55fd307e2d79ee5456308 Фаршировані цукіні з куркою

Рекомендується споживати відразу!

А Ви знаєте, що кабачки виразно уповільнюють процес старіння організму загалом. Особливо, даний вид овочів прекрасно впливають на стан людської шкіри і волосся. І ті, хто регулярно вживає їх в їжу, сивіє набагато пізніше, ну і природно виглядають молодше