Фаршировані перці запечені в духовці

Загрузка...

94b423e3923d5768e70f1dd4683162c7 Фаршировані перці запечені в духовці
Це відмінне керівництво з приготування фаршированих перців. Рецепт дуже простий. Це непомильний спосіб приготувати дивно смачну і ситну їжу. Таким способом, запікаючи солодкі перці в духовці, ви зберігаєте багато поживні властивості і досягаєте досконалого результату…

    Інгредієнти:

  • 4 великі болгарські перці (будь-який колір)
  • 400-500 грам яловичого фаршу
  • 1 невелика головка цибулі
  • 1 чашка вареного рису
  • 1 чайної ложки солі
  • 1 зубчик часнику
  • 1 стакан томатного соусу
  • 3/4 стакан тертого сиру моцарелла
    Приготування:

  • Насамперед необхідно зрізати у перців плодоніжки, очистити від насіння і промити. Для стійкості, вам необхідно буде зрізати кінчики, щоб вони прийняли стійкість.
  • У глибоку каструлю налийте води і доведіть до кипіння. Потім, розташуйте перці в каструлю так, щоб вони повністю занурилися у воді і готуйте близько 2-3 хвилин. Перекласти і дати відійти вологи.
  • У сковороді обсмажте м’ясний фарш із дрібно нарізаною цибулею, на середньому вогні 10 хвилин, при цьому постійно помішуючи. Як тільки цибуля розм’якне і фарш змінить відтінок, необхідно додати попередньо відварений рис, сіль, рубаний часник і один стакан томатного соусу. Грунтовно перемішати і готувати ще 5 хвилин.
  • Перці викладе на спеціальну форму для випічки і доверху начиніть їх приготованим фаршем. Полийте зверху по ложці томатного соку і щільно накрийте фольгою.
  • Відправте в духовку і готуйте 15 хвилин при температурі 180 градусів, поки перці не стануть помірно м’якими.
  • По готовності, поки вони гарячі, зверху покладіть по необхідності тертого сиру і можна подавати.

Лише раз вам варто спробувати приготувати за представленим методом і в подальшому, ви будете готувати саме так. Вам це сподобається!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Варена курка в духовці до золотистої сирною скоринкою
Загрузка...