Фарширований перець з куркою і грибами

Фаршированный перец с курицей и грибами
Приготування солодкого перцю з куркою і грибами не займає багато часу. У досвідчених руках, процес підготовки займає не більше 20 хвилин. Якщо врахувати час випікання в духовці, то вже через годину страва буде досконало готовий і можна кликати улюблених за родинний стіл

    Використані продукти:

  • Великий солодкий перець – 5 шт.
  • Куряче м’ясо – 200 г
  • Гриби – 300 г
  • Помідори – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Сир твердих сортів – 100 г
  • Сіль, мелений перець і інші спеції – за смаком
  • Зелень кропу – за розсудом
  • І трохи рослинного масла для обсмажування і змазування дека

Продукты для фаршировки перцев
Це універсальне блюдо трохи вдосконалимо і на цей раз приготуємо інакше, ніж це робили раніше

Загрузка...

Солодкий перець фарширований м’ясом курки і грибами

1. Окремо, моркву і твердий сир натираємо на тертці. Цибулю, гриби, помідори і курячу ніжку нарізаємо невеликими шматочками. З помідорів зніміть шкірку, а це легше зробити наступним чином: на пару хвилин в окропі витримати помідори і потім перекласти в дуже холодну воду. І не забуваємо нарубати зелень.

2. У сковороді з однією столовою ложкою розігрітого масла пасеруємо моркву з цибулею. Потім кладемо гриби, м’ясо, помідори, зелень і продовжуємо обжарку на помірно середньому вогні до напівготовності м’яса. Приблизно через 5 хвилин, слід посолити, посипати чорного перчика і за бажанням додати всілякі ароматизуючі спеції. Закрити кришку і готувати в режимі гасіння ще 5 хвилин.

Фарш для перца

3. Поки готується начинка, займемося обробкою болгарських перців: для цього їх потрібно поділити гострим ножем рівно навпіл, не зрізуючи хвостову частину. Очистити від нутрощів і зрізати перетинки. Викласти в невелику посуд з окропом і бланшувати їх протягом 3 хвилин.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Картопляні оладки з сиром і зеленою цибулею

Обработка сладкого перца

3. Далі, злегка розм’яклий перець перекладаємо в сухе місце і даємо відійти вологи

Обработка сладкого перца

4. Внутрішність бланшованих перців наповнюємо фаршем з курки та грибів. Розкладаємо їх на змащене маслом деко.

Фаршировка перца

5. Випікаємо фаршировані перці в духовці, яка повинна бути розігрітій до 180 градусів. Готуємо 20-25 хвилин.

Сладкий перец фаршированный мясом курицы и грибами

6. Дістаємо з духовки, швиденько посипаємо поверх фаршу тертим сиром і відправляємо готуватися, ще на 5-10 хвилин, поки сир не розплавиться.

Загрузка...