Горбуша в фользі в духовці неймовірно апетитна, манить ароматом.

Загрузка...

Горбушу ще називають рожевий лосось. Запечена у фользі в духовій шафі, виходить дуже ніжною і соковитою, зберегла свої корисні властивості. Одні господині люблять її готувати цілою тушкою, інші ріжуть шматочками. До цієї рибі краще подавати товчену картоплю, а також відварений рис, картопля.

Горбуша цілком

Готувати рибку краще з декількома складовими. Так завжди красивіше, апетитніше і ситніше. Горбуша з картоплею в грубці – яскравий тому приклад.

d99c3c2b18c001ccf925c60d76e97eb1 Горбуша в фользі в духовці неймовірно апетитна, манить ароматом.Складові

  • Горбуша – 1 кг.
  • Сметана – 60 гр.
  • Олія соняшникова
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Спеції
  • Картопля – 1 кг.
  • Лимон часточками
  • Маслини

Приготування

Почистити рибку, випатрати і вирізати зябра. Добре промити. Просочити серветкою. Розріжте вздовж хребта і обережно вийміть його.

У сметану насипте спеції. Обмажте цим горбушу всередині і зовні. Покладіть рибу в соусі на застелений фольгою деко.Чищений картоплю порізати кружальцями, облити маслом і посипати спеціями. Покладіть поруч з горбушею. Закрити фольгою, добре защипнути краю для збереження вологи. Встановити в духовій шафі температуру 180. Запікати слід півгодини.

Фрукти красиво викласти на рибу і біля неї. Горбуша, запечена в духовці у фользі, тепер прикрасили ялинку на радість усім гостям!

Горбуша так називається з-за горба, який виростає на спинах самців в час нересту. В цей час м’ясо несмачно.

Горбуша шматочками

Червона риба, запечена у фользі, в колі друзів стане справжніми ласощами. Кожен шматочок у своєму конверті – на одну порцію. Здорово придумано!

5b4a1ff743a270fe7194c4e6e3465354 Горбуша в фользі в духовці неймовірно апетитна, манить ароматом.Складові

  • Горбуша – середня тушка
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор – 3 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Дрібно рубана зелень
  • Масло соняшникове, вершкове

Приготування

Рибку поріжте, видавіть на неї сік лимона для маринування. Помідори поріжте кружальцями. Наріжте моркву.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Картопляна запіканка з м'ясом - це просто, швидко і смачно

Цибуля наріжте півкільцями і злегка обсмажте. Посипте перець і сіль.

 

Наріжте шелестить метал за кількістю шматків горбуші і змастіть соняшниковою маслом. Розподіліть на ньому підготовлені овочі. Зверху додайте шматок риби, а на неї трохи вершкового масла. Завершує все це шматочок помідора. Тепер все це посолити і присипати нарізаним кропом і петрушкою.

Акуратно і ретельно філе горбуші загорнути в конвертик. Покладіть на деко і відправте запікати півгодини. Духовку розігріти до 180 градусів.

Приємного апетиту!

Горбуша з сиром

Сир – частий інгредієнт смачних страв. Дуже вас здивує і змусить з’їсти не один шматочок цей рецепт горбуші під сирною масою.

6c7ca98754ea6eb3a271113af656cfde Горбуша в фользі в духовці неймовірно апетитна, манить ароматом.Складові

  • Філе горбуші
  • Майонез – 300 гр.
  • Твердий сир – 400 гр.
  • Плавлений сир – 1 стіл. ложка
  • М’який сир – 200 гр.
  • Гірчиця – 1 стіл. ложка
  • Бальзамічний оцет – 1 стіл. ложка

Приготування

Сир потріть, змішайте всі складові і повапните цим всі скибочки горбуші. Добре загорніть у фольгу. Випікайте 40 хвилин при 200 градусів. Підрум’янений сир на рожевому делікатес, запеченому в духовці, додасть пікантності і приємний аромат.

Спробуйте і насолоджуйтеся!

Вчені виявили, що містяться в червоній рибі Омега-3 жирні кислоти позитивно впливають на ті ділянки мозку, які відповідають за емоції. Регулярний прийом в їжу цих риб не дає розвиватися гіпертонії і серцево-судинних захворювань.

Горбуша з овочами

Хочете красиве блюдо, від якого неможливо відірвати очей? Горбуша в фользі з овочами – прекрасний варіант поєднання кількох кольорів. Соковита, м’яка — полюбиться дорослим і дітям.

4923c72c25c362a765d43a41baa0bf82 Горбуша в фользі в духовці неймовірно апетитна, манить ароматом.Складові

  • Горбуша – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Майонез – 1-2 стіл. ложки
  • Базилік
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль, спеції
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Маринад для курки в духовці – різні рецепти приготування.

Приготування

У помитою, очищеної риби вирізати зябра. Перчик і помідори порізати півкільцями, моркву дрібно натерти. Рибку покласти на фольгу, побризкати на неї соком лимона. Посипати базиліком, посолити і поперчити. Всередині промазати майонезом і покласти туди овочі і дрібно порізаний лимон. Закріпити черевце зубочистками, щоб все залишилося всередині.

Встановіть температуру в печі 170 градусів. Закрийте фольгою і печіть трохи більше півгодини. Смакуйте спечену рибку з овочами в свята і рекомендуйте подругам!

Загрузка...