Гороховий крем-суп

Гороховый крем-суп
Напевно не знайти людину, яка хоч раз в житті не пробував гороховий суп. Для багатьох це блюдо асоціюється з далеким безтурботним дитинством і садком, де вони вдосталь наїлися цим супом. Звичайно ж, в садку готували класичний гороховий суп, та й раніше люди не були избалованны достатком страв. Багато хто навіть знати не знали, що існують такі страви як суп-пюре або крем-супи…

    Інгредієнти:

  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершки молочні (33%) – 1/2 ст.
  • Горох (колотий) – 1 склянка
  • Вода – 1 л
  • Сухарики
  • Реберця свинячі (копчені)
  • Олія рослинна
  • Зелень – 2 р
  • Сіль – за смаком
  • Бекон – 15 г

Пропонуємо чудовий гороховий крем-суп, який виходить ніжним і приємним на смак. Слідуючи цим рецептом у вас не повинно виникнути труднощі…

Загрузка...

Докладний рецепт приготування горохового пюре:

1. Насамперед слід підготувати необхідні продукти. Промити горох кілька разів і замочити в теплій воді на 2-3 години.
2. Очистити і промити ріпчасту цибулю, нарізати півкільцями.
3. Нарізати моркву як показано на фотографії.

Рецепт приготовления горохового суп-пюре

4. Нарізати картоплю не дуже тонкими пластинами.
5. Викласти всі нарізані овочі в глибокий сотейник.
6. Обсмажити на невеликій кількості олії до золотистого кольору, поки овочі злегка не розм’якнуть.

Рецепт приготовления горохового суп-пюре

7. Потім додати копчені ребра.
8. Додати попередньо замочений горох.
9. Налити літр води.

Рецепт приготовления горохового суп-пюре

10. Суп довести до кипіння, зменшити вогонь і продовжувати варити на повільному вогні до готовності не більше 30 хвилин.
11. По закінченні часу, з готового супу дістати ребра.
12. За допомогою блендера збити суп у пюре.

Рецепт приготовления горохового суп-пюре

13. Перелити суп в інший сотейник і додати вершки. Помішуючи, знову довести до кипіння.
14. Розлити суп в посуд для подавання.
15. Додати попередньо смажене і дрібно нарізаний бекон або зрізане м’ясо з реберець.

Рецепт приготовления горохового суп-пюре

16. Додати сухарики або домашні грінки з білого хліба.
17. Посипати рубленою зеленню.
18. Полити трохи оливковою олією.

Рецепт приготовления горохового суп-пюре

Гороховий суп-крем готовий і можна подавати!

Гороховый крем-суп

Копченості надають особливий смак, а вершки роблять суп ще смачніше. Хоча, якщо їх у вас в наявності не виявиться, можна обійтися і без них. Головне м’ясо, горох, овочі і невелика кількість прянощів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Шніцель з яйцем в духовці
Загрузка...