Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото

Хрустящие куриные наггетсы – рецепт с фото
Для приготування такої страви використовують курячу грудку. Нагетси – це мариноване філе в паніровці обсмажене на маслі. Чудова ніжна закуска, що з’їдається за один раз і без залишку. Відмінно підійде для пікніка, для вечері і свят.

    Продукти для приготування нагетсів будинку:

  • Куряче філе, філе – 500-700г,
  • Курячі яйця – 2 шт.,
  • Панірувальні сухарі – 200г,
  • Пшеничне борошно – 40г,
  • Вершкове масло – 50-80 г,
  • Свіжа сметана – 2 ст. ложки,
  • Суміш прянощів – 1 ч. ложка,
  • Сіль і чорний перець – за смаком,
  • Масло рослинне – 400-500 мл;

У двох словах, курячі нагетси — це шматочки курячого філе, яке спочатку маринується для соковитості, а після вже обсмажується у великій кількості розпеченого масла. Ось і весь процес. А давайте розглянемо рецепт докладніше…

Загрузка...

Домашні курячі нагетси з хрусткою скоринкою

Починати слід з маринування, для цього слід м’ясо нарізати на передбачувані шматочки(прямокутні, квадратні) а вже після замочують їх в маринаді, щоб вони вийшли соковитими і ніжними.

Для приготування маринаду, в глибоку посуд покладіть шматочок розм’якшеного вершкового масла, додайте сметану, налийте 4 столові ложки води, посипте необхідну кількість прянощів, посоліть і поперчіть. Викладіть туди нарізане філе, ретельно перемішайте і дайте просочитися 2 години.

Хрустящие куриные наггетсы – рецепт с фото

Далі приступаємо до паніровці нагетсів: для цього в окремий посуд вбийте яйця, посоліть і поперчіть, додайте борошно і розмішайте до однорідності.

Хрустящие куриные наггетсы – рецепт с фото

В окремій великій і плоскій тарілці посипте сухарі, додайте трохи сухого часнику і трав, перемішайте.

Хрустящие куриные наггетсы – рецепт с фото

В ідеалі паніровку слід зробити досить щільною, не обмежуючись лише сухарями, а приготувати мікс з сухарів, вівсяних і кукурудзяних пластівців.

Як приготувати нагетси

Загалом, все готове, можна приступати до обжарке. Налийте в сковороду масло, поставте на вогонь. Кожен шматочок нарізаного філе спочатку потрібно вмочити в приготовленої яєчної суміші.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Смачний салат з маринованими грибами та яйцями

Маринад для наггетсов

Потім добре обваляти в паніровці. Потрібно постаратися, щоб сухарі лягали більш щільним шаром.

Домашние наггетсы

Викласти на сковороду і обсмажити на журчащем олії з обох сторін, до рум’яно-золотистого кольору.

Загрузка...