Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото

Загрузка...

44952f1e22d9c182cdef4a62a45f7a1c Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото
Для приготування такої страви використовують курячу грудку. Нагетси – це мариноване філе в паніровці обсмажене на маслі. Чудова ніжна закуска, що з’їдається за один раз і без залишку. Відмінно підійде для пікніка, для вечері і свят.

    Продукти для приготування нагетсів будинку:

  • Куряче філе, філе – 500-700г,
  • Курячі яйця – 2 шт.,
  • Панірувальні сухарі – 200г,
  • Пшеничне борошно – 40г,
  • Вершкове масло – 50-80 г,
  • Свіжа сметана – 2 ст. ложки,
  • Суміш прянощів – 1 ч. ложка,
  • Сіль і чорний перець – за смаком,
  • Масло рослинне – 400-500 мл;

У двох словах, курячі нагетси — це шматочки курячого філе, яке спочатку маринується для соковитості, а після вже обсмажується у великій кількості розпеченого масла. Ось і весь процес. А давайте розглянемо рецепт докладніше…

Домашні курячі нагетси з хрусткою скоринкою

Починати слід з маринування, для цього слід м’ясо нарізати на передбачувані шматочки(прямокутні, квадратні) а вже після замочують їх в маринаді, щоб вони вийшли соковитими і ніжними.

Для приготування маринаду, в глибоку посуд покладіть шматочок розм’якшеного вершкового масла, додайте сметану, налийте 4 столові ложки води, посипте необхідну кількість прянощів, посоліть і поперчіть. Викладіть туди нарізане філе, ретельно перемішайте і дайте просочитися 2 години.

3a1e2899bb9cb8b4dfb101c289a26831 Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото

Далі приступаємо до паніровці нагетсів: для цього в окремий посуд вбийте яйця, посоліть і поперчіть, додайте борошно і розмішайте до однорідності.

ae13d04a4898b83e2307d7fbb77d442e Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото

В окремій великій і плоскій тарілці посипте сухарі, додайте трохи сухого часнику і трав, перемішайте.

b59db15bdb2fbbd18207687be5da4d2d Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото

В ідеалі паніровку слід зробити досить щільною, не обмежуючись лише сухарями, а приготувати мікс з сухарів, вівсяних і кукурудзяних пластівців.

Як приготувати нагетси

Загалом, все готове, можна приступати до обжарке. Налийте в сковороду масло, поставте на вогонь. Кожен шматочок нарізаного філе спочатку потрібно вмочити в приготовленої яєчної суміші.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Антрекот з свинини в духовці: робимо по простому рецептом

664f1f3921230ee293fdb202150cbad1 Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото

Потім добре обваляти в паніровці. Потрібно постаратися, щоб сухарі лягали більш щільним шаром.

c7f96cf10666ec4133d0ae0f442e8883 Хрусткі курячі нагетси – рецепт з фото

Викласти на сковороду і обсмажити на журчащем олії з обох сторін, до рум’яно-золотистого кольору.

Загрузка...