Хрусткі курячі ніжки

Хрустящие куриные ножки
Більшість людей в якості м’яса віддають перевагу курячих ніжок. Який спосіб приготування Ви б не вибрали, в більшості випадків процес досить простий, так і кінцевий результат завжди очікуваний. При дотриманні не хитрих правил, хрусткі ніжки виходять ароматно смачні.

    Інгредієнти:

  • Курячі ніжки – 5 шт.
  • Яйця – 1-2 шт.
  • Арахіс – 100 р.
  • Панірувальні сухарі – 100 р.
  • Кетчуп, сіль, спеції
  • Олія для смаження

Намагаючись хоч якось урізноманітнити раціон і без того смачне блюдо зробити ще смачніше, ми вирішили зробити деяке доповнення — з рецептом якого поспішаємо поділитися з Вами…

Загрузка...

Докладний рецепт приготування хрустких і соковитих курячих ніжок

Необхідно попередньо прикупити кілька курячих ніжок, приблизно 5-6 штук.Переконайтеся, що вони свіжі і не мають неприємний запах, в іншому випадку ніжки можна вважати простроченими та непридатними для подальшого використання.

Також, нам знадобляться 1-2 курячих яєць, для хрусткої скоринки – панірувальні сухарі 100 г, що можна з легкістю приготувати самим в домашніх умовах.

Ще для приготування цих смачних курячих ніжок нам знадобляться арахісові горішки, в кількості 100 грам.

Ну і звичайно для смаку, а також аромату не обійтися без спецій; сіль, перець, спеціальні приправи для курки – все це будемо використовувати покладаючись на власний смак.

А смажити їх будемо на рослинному маслі, кількістю бажано не зловживати, курячі ніжки при смаження, повинні бути покриті масел не більше ніж на половину.

Доповнить весь арсенал необхідних інгредієнтів звичайний гострий кетчуп або ж який-небудь соус зі свіжих томатів і часнику, приготований власноруч.

Як приготувати курячі ніжки

Как приготовить куриные ножки
1. Насамперед необхідно ретельно промити ніжки під проточною водою і очистити тушку від можливих пір’я. Для того, щоб м’ясо вийшов максимально м’яким рекомендуємо зняти шкірку, хоча можна і залишити.

В глубокой посуде взбить яйца
2. Далі, в глибокій посуді збити яйця, додати столову ложку кетчупу, покласти сіль і спеції. Все грунтовно перемішати.

3. Дотримуючись рецептом, підготувати панірування; дрібно подрібнити арахіс і з’єднати з сухарями, також можна покласти ще трохи спеціальних сухих спецій для курки, які продаються у магазинах.

4. Потім, кожну курячу ніжку повністю занурюємо в приготовлену яєчну суміш і зі всіх сторін обвалюємо в сухарях з горіхами так, щоб ніжка повністю покрилася паніровкою. Все це робимо з іншими ніжками.

Как приготовить куриные ножки

5. Наливаємо масло в сковороду і раскаливаем до максимальної температури. По одному викладаємо наші паніровані курячі ніжки, які були підготовлені за цим рецептом. Обсмажуємо на середньому вогні з кожного боку, поки вони не покриються золотистою скоринкою.

Как приготовить куриные ножки

Не слід смажити на сильному вогні, хрусткі ніжки повинні добре просмажиться до підстави і тому їх слід готувати на помірно середньому вогні.

Як гарнір відмінно підійде обсмажену картоплю або відварений рис з овочами, а також будь-який інший гарнір, яке порахуєте потрібним для цих хрустких і смачних курячих ніжок.

За даним рецептом, який не вимагає особливої вправності та вміння, можна приготувати чудову їжу і тим самим приємно здивувати гостей.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Прості і смачні рецепти приготування супу з сочевиці
Загрузка...