Хрусткі пироги з капустою

Хрустящие пироги с капустой
Ці пироги з капустою називають «Вэрзэре», що є національним блюдом молдавської кухні. Випікають їх у вигляді невеликих конвертиків з квашеної чи свіжої капусти. Процес простий і готуються з мінімальної кількості інгредієнтів. У підсумку, випічка виходить хрустка і листкова.

    Необхідні продукти для тіста:

  • вода – 100 мл
  • рослинне масло – 100 мл
  • борошно – 200-260 г
  • сіль – половина чайної ложки
    Продукти для начинки:

  • 300 г квашеної капусти
  • 1 цибулина
  • трохи зеленої цибулі
  • 1 яйце для змащування

У світовій кухні існує величезна кількість рецептів різноманітних пирогів, усіх не перелічити. Серед поширених, в числі яких дуже популярні печені і смажені, основна роль відводиться способом виготовлення тіста, що в більшості випадків, безумовно, позначається на кінцевому результаті

Загрузка...

Як приготувати пиріжки з капустою з листкового тіста

  • Спочатку підігріти воду і перелити її в миску, додати рослинне масло і сіль.
    Пироги с капустой
  • Невеликими порціями, частинами всипати борошно. Для того, щоб борошно не розлетілася по всьому столу, спочатку потрібно помішувати ложкою, а потім вже продовжити замішувати тісто руками. У результаті повинно вийти еластичне тісто, яке не повинно прилипати до посуді.
    Пироги с капустой
  • Округлити тісто, накрити кухонною серветкою і дати настоятися протягом півгодини.
    Пироги с капустой
  • Тим часом необхідно обсмажити квашену капусту, попередньо зливши зайву рідину. Додати в сковороду нарізану ріпчасту цибулю і тушкувати на середньому вогні.
    Пироги с капустой
  • Як тільки цибуля розм’якне зняти з вогню, додати зелену цибулю, трохи посолити і поперчити.
    Пироги с капустой
  • Настоявшееся тісто необхідно поділити на 12 шматочків, приблизно по 45 грамів.
    Пироги с капустой
  • Потім скачайте тісто в ковбаску і розкачайте в тонкий і довгий прямокутник.
    Пироги с капустой
  • Викладіть приблизно по 1 ст. ложки начинки з квашеної капусти та цибулі на край отриманого прямокутника.
    Пироги с капустой
  • Скрутіть в конвертик: загинаючи краї всередину і згортаючи в рулет.

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Фаршировані курячі грудки з грибами в беконі

    Пироги с капустой

  • Сформовані пироги викладаємо на деко, вистелений пергаментом. Поверхня випічки змащуємо збитим яйцем.
    Пироги с капустой
  • Відправляємо в розігріту духовку до 190 градусів на 20 хвилин.
    Пирожки с капустой из слоёного теста
  • Подавати пиріжки з капустою гарячими…

    Поради до рецепту:
    — Щоб випічка вийшла максимально смачною, для приготування тісто для пирогів слід використовувати борошно виключно вищих сортів і класти певну кількість здоби.

    — Пиріжки виходять більш пишніше якщо борошно просіяти не посередньо при замісі над чашкою, що рекомендується в багатьох випадках, наситившись киснем тісто виходить пухким і м’яким.

    — Дріжджі слід розводити в теплій воді, в холодному середовищі процес проходить повільно і таке тісто не досить збільшується в обсязі, що позначається на результаті.

    Загрузка...