Яйця по-шотландськи

Яйца по-шотландски
Ці незвичайні котлети по-шотландськи начинені цільними яйцями виглядають такими апетитними, що втриматися від спокуси і не спробувати просто складно. На вигляд прості котлети на батьківщині, в Британії мають ряд різновидів і готують не тільки з яйцями, але й іноді, плюс до всього ще додають майонез, скибочки бекону та інше…

    Інгредієнти:

  • М’ясний фарш + свиняче сало по 200 г
  • Сіль і перець за смаком
  • Борошно
  • Яйця — 5 шт + 1 шт. для обмакувания
  • Панірувальні сухарі
  • Масло рослинне для смаження
    Приготування:

Насамперед необхідно відварити яйця, не сильно круто. Після остудити їх повністю в холодній воді і очистити від шкаралупи.

Яйца по-шотландски

У процесі, приготувати фарш для котлет. З’єднати яловичину зі свининою, посолити і поперчити за смаком.

Приготований фарш поділіть на 5 частин і сформуйте коржі. На кожен покладіть фарш по одному отваренному яйцю, фарш рівномірно розподіліть по поверхні яйця і сформуйте круглі котлети.

Формирование котлет

Далі обваляйте в борошні. Потім, умочіть у збитому яйці і злегка придавлюючи, проведіть по панировочным сухарів.

Яйца по-шотландски

Розжаримо сковороду з маслом і опустіть котлети. Смажити на вогні вище середнього, до рум’яно-коричневого кольору, зі всіх сторін.

Готовые котлеты с начинкой

Яйця по-шотландськи виходять поживними і поживними. Їх можна подати не тільки як гарнір або основне блюдо в гарячому вигляді, але і в якості холодної закуски. У будь-якому випадку це блюдо буде завжди затребувана і дуже смачним.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Філе індички в рукаві в духовці – процес приготування
Загрузка...