Як приготувати картопляне пюре

Как приготовить картофельное пюре
В даному докладному рецепті, ми розберемо класичний і єдино вірний спосіб приготування популярного гарніру всіх часів. Ви думаєте, що просто відварити картоплю і потім збити його в пюре – цього буде достатньо? Як би не так! Давайте розберемо і спробуємо приготувати незрівнянне картопляне пюре…

    Інгредієнти:

  • Картопля
  • Молоко
  • Сіль
  • Вершкове масло

Серед інших гарнірів, одним з найбільш популярних і завжди бажаних вважається пюре з картоплі і це факт, з яким важко не погодиться. У зв’язку з цим, складно уявити, що хтось із господинь не знайомий з процесом приготування. Звичайно, відварити картоплю і збити в пюре справа не хитра, хоча, як і в будь-якій справі є свої нюанси і що б приготувати смачне, вчинене пюре, необхідно знати деякі тонкощі…

Загрузка...

Картопляне пюре рецепт з фото

  • Насамперед слід очистити картоплю, промити у воді. У процесі, очищений картопля ні в якому разі не можна залишати без води, в іншому випадку картопля потемніє. Для того, щоб уникнути цього попередньо підготуйте невелику каструлю, наполовину наповніть водою і оброблені овочі відразу ж кладіть у цей посуд.

    Очистить картофель и промыть

  • Далі, наріжте картоплю середніми шматочками і відправте в каструлю з киплячою підсоленою водою. Готуйте із закритою кришкою на середньому вогні близько 20 хвилин, до готовності. Готовність можна визначити виделкою, протикаючи.

    Нарезать картофель дольками и отварить

  • По закінченні часу, зливаємо воду, перекладаємо в окремий посуд, а можна в самій каструлі спочатку розім’яти толкушкой або спеціальним сучасним пристосуванням з нержавійки.

    Размять отваренный картофель

  • Потім налити гаряче молоко – це важливо. Якщо додасте холодне, то пюре помітно потемніє, що не бажано. Молоко бажано додавати цівкою, в процесі перемішуючи, щоб не переборщити кількістю.

    Налить в пюре молоко

  • Останній етап: в отриману помірно густу масу додаємо вершкове масло, що помітно пом’якшить смак і пюре не буде швидко приїдатися. Додати сіль, покладаючись на свій смак, можна трохи запашного чорного перцю. Продовжити перемішувати поки пюре не стане легкою і повітряної.

    Добавить в картофельное пюре сливочное масло

Як правило, картопляне пюре подають як гарнір і з ним чудово поєднуються багато страви, рецепти яких знайдете на нашому сайті.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Пиріжки з картоплею в духовці – пісні, на дріжджах і кефірі
Загрузка...