Яєчний омлет запечена в духовці

d02370ae2036dba955c728d302050a15 Яєчний омлет запечена в духовці
Омлет в духовці – найкраще, що можна приготувати для здорового сніданку. І повірте, цей день не схожий на інший, якщо ви приготуєте до сніданку такий ось, смачний і ситний запечений омлет, в якому чудово поєднуються всі інгредієнти, такі як овочі, шинка, сир і яйця. Ваше ранок перетворюється на очах, і це буде воістину фантастичним і святковим сніданком, який заряджає на цілий день.

    Інгредієнти:

  • Курячі яйця – 8 шт.,
  • Твердий сир,
  • Шинка,
  • 1/3 частина склянки молока,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • Солодкий перець — половина,
  • Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка,
  • Вершкове масло або маргарин – 30 р.,
  • Зелень петрушки,
  • Сіль.

Омлет в духовці рецепт

  • У сковороді розтопити масло. Злегка обсмажити на дрібному вогні нарізані невеликими шматочками цибулю і болгарський перець. Прибрати з вогню і дати трохи охолонути.
  • В довільну форму для випічки посипати шаром тертого сиру. Викласти приготовані овочі. Покласти нарізану соломкою ковбасу і посипати сиром.
  • В окремому посуді збити яйця, додати борошно, молоко і продовжити збивати так, щоб не утворилися грудочки. Додати нарубану петрушку, посолити, перемішати і перелити суміш у форму.
  • Розігріти духовку і випікати при температурі 180 градусів поки поверхня омлету злегка не підрум’яниться, приблизно 30 хвилин.
  • По готовності, дати охолонути 10 хвилин, потім нарізати на порційні шматки. При подачі посипати петрушкою і додати трохи солодкого перцю.
  • Список перерахованих інгредієнтів можна змінювати за власним розсудом, це ніяк не вплине на результат. У будь-якому випадку, така випічка виходить однаково смачно, як рулет з омлету запечений в духовці!