Італійське печиво Біскотті

Итальянское печенье Бискотти
Це дивовижно смачні домашні печиво досконало поєднуються з чашкою гарячої міцної кави або ж із чаєм. Будучи двічі спечені, вони виходять приємно хрусткими, а начинені з різноманітними сухофруктами, випічка буде ніжно пестити ваш смак.
Список інгредієнтів читайте нижче…

Загрузка...

Біскотті з сухофруктами

Інгредієнти: 250-300 г борошна, 150 р цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 2-3 яйця, 1 ч. ложка розпушувача, 50 г кураги, 50 г фініків, 50 г фісташок, 50 г мигдалю, Цедра 1 лимона

Бискотти с сухофруктами

Рецепт приготування:
Сухофрукти промити і замочити в окропі, приблизно 10-15 хвилин. Якщо вони виявляться більш жорсткими замочувати слід довше, поки злегка не розм’якнуть.

Просіяти борошно, додати цукор, ванільний цукор, розпушувач і змішати. Потім в іншому посуді збити яйця, поступово перемішуючи влити в борошняну масу і замісити однорідне і густе тісто.

Замочені сухофрукти, склад яких можна доповнити за бажанням, додати в суміш, також викласти цедру лимона і перемішати.

Викласти суміш у посипану борошном дошку закатати в довгий батон або поділити на два невеликі батона. Перекласти на змащене маслом деко і випікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Потім вийняти батон, дати відійти спеку і нарізати поздовжньо шириною приблизно по 1 див. Знову викласти шматочки на деко і відправити в духовку. Випікати ще 10-15 хвилин, у проміжку перевернути.

Шоколадні біскотті з фундуком

Інгредієнти: 200 г цукру, 2 яйця, 250 г борошна, 1-2 ст. ложки порошку какао, 2 чайної ложки води, сода на кінчику ножа, 150 г цільного фундука

Шоколадные бискотти с фундуком

Ретельно розтерти цукор з яйцями до пишного білого кольору. Перемішати в глибокій мисці просіяне борошно, какао-порошок, харчову соду і частинами додати в яєчну суміш, влити трохи води, перемішати до однорідної консистенції.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Домашні вафлі у вафельниці

Викласти шоколадну масу частинами добре посипану поверхню, розкачати в прямокутник або квадрат, викласти почищений від шкірки фундук. Придавлюючи тісто загорнути в рулет.

На деко покласти папір для випічки, перекласти шоколадний рулет і відправити випікатися в заздалегідь розігріту духовку на 20-25 хвилин. Потім вийняти, дати охолонути 5 хвилин, нарізати довгими скибочками по діагоналі, розкласти на деку і знову відправити в духовку. Продовжити випікати ще 15 хвилин.

Шоколадные бискотти с фундуком
Також, лісові горішки можна відразу викласти на тісто і додати кілька штук подрібнених, а вже потім закатати масу в рулет. По готовності дати трохи охолонути.

Випічку можна зберігати досить довго. А взагалі їх рекомендують споживати на наступний день. Процес приготування Біскотті не вимагає особливого навику, це просто і смачно!

Загрузка...