Картопляний суп-пюре з часником

Картофельный суп-пюре с чесноком
Справжній смак цього супу можна передати одними словами. Для того, щоб зрозуміти все, що таїть у собі цю страву, потрібно неодмінно його спробувати. Повірте, це того варто. Максимум комфорту і насолоди, з підручних продуктів, що завжди можна знайти в найближчому магазинчику

    Необхідні інгредієнти для заправки з часнику:

  • 1 головка часнику,
  • 1 ст. ложка оливкової олії,
  • 3 щіпки попередньо копченої паприки
    Продукти для супу:

  • 30 р. вершкового масла,
  • 1 склянку ріпчастої цибулі,
  • 4 картоплі,
  • 2 ст. ложки борошна,
  • 2 чашки курячого бульйону,
  • 1/4 склянки молока,
  • 1/4 ч. ложки солі (або сіль за смаком,
  • 1/2 ч. ложки меленого чорного перцю,
  • 1/2 склянки тертого сиру,
  • Нарізаний зелений лук
    Додатково для начинки:

  • 1/4 цілої цибулини,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • 1/4 чашки рослинного масла
Загрузка...

Густий суп з картоплі і часнику

Увімкніть духовку, виставите 190 градусів і можна приступати до процесу. Першим ділом займемося часником:

Розстеліть фольгу, по центру укладіть одну головку великого часнику, полийте маслом і посипте паприкою. Загорніть і перекладіть в духовку на 30-40 хвилин.

Картофельный суп-пюре

Поки печеться у фользі часник, займемося приготуванням пюре:

В глибокий сотейник кладемо вершкове масло, що зазначено в інгредієнтах, розтоплюємо

Картофельный суп-пюре

Потім кладемо нарізану дрібними кубиками цибулю. Обсмажуємо поки цибуля не розм’якне

Картофельный суп-пюре

Далі додаємо попередньо очищений і промитий картоплю нарізану невеликими шматочками

Картофельный суп-пюре

Посипаємо трохи борошна

Картофельный суп-пюре

І додаємо курячий або будь-який інший м’ясний бульйон. Відварюємо протягом 5 хвилин на середньому вогні

Картофельный суп-пюре

До того часу виймаємо часник з духовки, даємо трохи охолонути і розбираємо – відокремлюємо від лушпиння

Запечённый чеснок

Перекладаємо часник в суп, посипаємо за смаком сіль і чорний перець

Картофельный суп-пюре

Наливаємо чверть склянки теплого молока, накриваємо кришкою і продовжуємо варити ще 10 хвилин, поки картопля не стане помітно м’яким

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Картопля запечена в духовці з сиром

Картофельный суп-пюре

Тим часом, ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на невеликій кількості олії. Обсмаживши до золотистої скоринки перекладаємо в серветку і даємо відійти маслу

Обжаренный лук

По готовності картоплі, вміст каструлі прокручуємо заглибним блендером, до пюре образного стану

Пюре из картофеля

І останній штрих: додаємо тертий сир і недовго розминаємо

Картофельный суп-пюре

При подачі, накладаємо необхідну кількість пюре і зверху додаємо обсмаженою цибулею і нарубаною зеленню

Картофельный суп-пюре

Як доповнення можна використовувати смажений бекон, що полегшить процес приготування начинки і зробить страву більш ситним.

Загрузка...