Картопляно-рисові котлети

Загрузка...

2833e38ef36cbda82ca07be9e80e0db1 Картопляно рисові котлети
Люди дотримуючись пост, стають урівноваженими і починають відчувати душевний спокій. У віруючих є мета, впевненість і воля. Великий піст відомий особливою строгістю до харчування, не всяка їжа дозволяється. Існують безліч пісних страв для споживання і одне з них це пісні котлети з картоплею і рисом…

    Інгредієнти:

  • 500 г картоплі
  • 0,5 склянки рису
  • 2 головки цибулі
  • 2-3 шт. моркви
  • Зелень петрушки
  • Олія рослинна
    Сіль
    Приготування:

Очистити овочі і промити. Відварити окремо рис і картоплю в підсоленій воді до повної готовності. Потім картоплю розім’яти або натерти на крупній тертці.

Порізати дрібними кубиками цибулю, моркву і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла поки овочі не розм’якнуть. Перекласти пасеровку до картоплі, туди ж викласти відварений рис, посолити і перемішати.

Розігріти сковороду з олією. Сформувати з приготованого фаршу невеликі котлети довільної форми і обсмажити їх з обох боків до рум’яно-золотистої скоринки.

По готовності котлети перекласти в окремий посуд, дати стекти олії і можна подавати.

Як відомо рис це кладенець білків і вони гідно можуть замінити такі продукти; м’ясо, яйця і молоко. Картопляно-рисові котлети не дадуть голоду здолати вас і сподобаються.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Омлет в духовці рецепт приготування простий, але має ніжний смак
Загрузка...