Класичний салат Провансаль

Классический салат Провансаль
Маринована капуста приготовлена таким способом не залишить байдужим нікого! Переваги цього рецепта в простоті приготування і без особливих складних інгредієнтів. А головне, за короткий проміжок часу, можна в задоволення насолоджуватися з хрусткою маринованою капустою

    Інгредієнти для маринаду:

  • Столовий оцет – 5 мл.
  • Рафінована соняшникова олія – 45 мл
  • Цукор – 60 р.
  • Сіль – 1 ст. ложка
  • Кип’ячена вода – 125 мл
    Список овочів:

  • Білокачанна капуста – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Часник – 1-2 зубчики

Склад продуктів можна доповнювати за бажанням і за смаком. Але саме в такому порядку і завжди доступних продуктів, раніше готували справжню хрустку капусту «Провансаль»

Загрузка...

Як приготувати мариновану капусту «Провансаль»

Підготуйте всі необхідні продукти, промийте, очистіть і почніть з капусти, тонко нашаткуйте

Ингредиенты для салата Провансаль

Далі, пропустіть через тертку моркву, а краще всього нашаткуйте тонкою соломкою в ручну. Точно також наріжте солодкий перець

Продукты для салата Провансаль

Зубчики часнику видавити спеціальним пристосуванням або просто пропустіть через дрібну тертку.

Продукты для маринованной капусты

У глибоку посудину налийте трохи більше склянки кип’яченою холодної води, розведіть в ньому сіль і цукор, а потім налийте олію та оцет

У великій каструлі з’єднайте всі нарізані інгредієнти: капусту, моркву, перець і часник. Залийте приготовленим маринадом, накрийте за розміром тарілкою і зверху прикладіть тяжкість

салат Провансаль из капусты

Перекладіть каструлю з овочевою заготівлею в прохолодне місце на 4-5 години, а потім можна споживати

Маринованная капуста Провансаль

Мариновану капусту найкраще зберігати в скляному посуді в холодильнику

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Шоколадний торт з вишнею
Загрузка...