Куряча печінка з цибулею та листям руколи

Загрузка...

fdff155305228eb3dd8bdcec28dd9aa2 Куряча печінка з цибулею та листям руколи
Куряча печінка, яка містить цінні вітаміни, при приготуванні не вимагає додаткової обробки і надмірних витрат часу. Будь це печінка птиці або інших тварин, необхідно уважно підійти до вибіркою, від чого в основному і буде залежати кінцевий результат …

    Інгредієнти:

  • 250 грам курячої печінки
  • 6-8 дрібних цибулин шалот
  • 70 грам фісташок або кедрових горішок
  • 50 р. Вершкового масла
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • Листя руколи
  • Бальзамічний оцет
  • 1 ст. ложка цукру
  • Сіль
    Приготування:

Обсмажити в духовці фісташкові горіхи, очистіть, перетріть в рушник щоб звільнити від шкірки і не нарубайте не сильно дрібно

Обсмажте цибулю-шалот на сковороді з оливковою олією. Посоліть, посипте цукром і продовжуйте обсмажувати, поки цибуля не вкриється легким карамеллю, приблизно 15 хвилин.

Невеликий шматочок вершкового масла розтопіть на іншій сковороді. Обсмажте в ньому курячу печінку, нарізану невеликими шматками, посолену і попередньо без кісток в борошні. Не слід печінка пересмажувати, готувати максимум 5 хвилин на середньому вогні, при цьому перемішуючи.

Поділіть обсмажену цибулю навпіл і в окремому посуді змішайте з курячою печінкою, зверху полийте оцтом. Викладіть листя руколи і додайте смажених фісташок або кедрових горішок.

Печінка в поєднання лука робиться по-особливому смачною, а гілочки рукколи підсилює аромат. Ну а фісташки надають вишуканість і пікантності вашій страві.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Сирники з шоколадною начинкою
Загрузка...