Курячі крокети

Куриные крокеты
Ці милі й чарівні круглі котлетки не залишать байдужим нікого. Смаком вони настільки досконалі, що спробувавши лише раз, буде важко зупиниться. Раніше ми публікували рецепт картопляних крокетів, які виходять повітряними, ну а ці, — з філе курки, виходять ніжні і досить ситні…

    Інгредієнти:

  • 500 грамів курячого філе
  • 1 шт. яйце
  • 50 г кукурудзяного борошна
  • 1/2 ч. ложки солі
  • 1/4 ч. ложки чорного меленого перцю
  • 1 шт. Солодкого перцю
  • 100 г помідорів чері

Пропонуємо простий і швидкий спосіб приготування улюбленого ласощі, що виходить дуже смачно і влюбят в себе своїм незвичайним і приємним видом:

Загрузка...

Курячі крокети рецепт з фото

Насамперед, за допомогою блендера, на середній швидкості, подрібнюємо філе курки до однорідної маси

измельчаем филе курицы до однородной массы

Масу перекладаємо в глибоку посуд, дотримуючись рецептом вбиваємо одне яйце, перемішуємо. Потім додаємо приблизно 1 столову ложку кукурудзяного борошна, кладемо сіль і чорного перцю. Грунтовно все перемішуємо.

Вбиваем яйцо и кукурузную муку

На дошці з посипаною борошном формуємо невеличкі кульки, приблизно розміром з волоський горіх (див. фото 5). У сковороді розігріваємо олію, переливаємо у фритюрницю і обсмажуємо крокети невеликими порціями, до легкого рум’яного кольору, приблизно 3-5 хвилин.

Закатываем шарики и обжариваем

По готовності, крокети знімемо за допомогою шумівки, даємо стекти маслу і викладаємо на кухонне рушник. Проробляємо все з іншою частиною фаршу.

Даём отойти масле крокетам

Тим часом готуємо овочі: помідори промити і обсушити серветкою. Солодкий перець очистити від нутрощів і нарізати рівними квадратиками. Для більшого ефекту нанизуємо готові курячі крокети на дерев’яні шпажки, чергуючи з помідорами і шматочками солодкого перцю.

Готовые фуршет крокеты

Подавати курячі крокети на шпажках до столу бажано теплими.

Звичайно ж, їх можна сервірувати окремо гіркою, а овочі подати окремо. Але в такому вигляді вони виглядають солідніше.

Крокети – це невеликі хрусткі паніровані котлети сухарями, частіше круглої форми з начинкою з різних продуктів. Бувають м’ясні, овочеві, картопляні, рибні, сирні та інші. Рецепти яких Ви знайдете на нашому сайті.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Піца з перепелиними яйцями
Загрузка...