Легкий салат з курячої печінки

Лёгкий салат из куриной печени
При всій простоті приготування, для даного салату курячу печінку слід купувати виключно свіжу. Головне не пересушити при смаження і тоді страва буде не тільки смачною, але і збереже корисні якості. А яблука додадуть свіжість і легкість нашого салату і зроблять їжу значно смачніше…
Ингредиенты для салата из куриной печени

При виборі курячої печінки слід звернути увагу на колір, який повинен бути коричневий і без згустків застиглої крові. Інакше, печінка був не правильно оброблений або піддавалася тривалому зберіганню.

Інгредієнти: близько 400 грамів свіжої печінки; 2 ст. ложки соняшникової олії; 1 пучок листя салату; 1 ст. ложка свіжо вичавленого соку лимона; 2 шт. середніх яблук і щіпка солі
Для заправки: 2-3 ст. ложки рафінованої соняшникової олії; 1 ст. ложка кип’яченої води, 1 ч. ложка каррі; 1 ст. ложка столового оцту; Сіль і чорний перець

Загрузка...

Салат з курячої печінки з яблуками рецепт з фото

  • У сковороді розігріти масло, викласти печінку, посолити і обсмажити на середньому вогні до легкого рум’яного кольору, приблизно 10 хвилин. По готовності перекласти, дати відійти спеку і маслу вбратися. Порізати на невеликі довгі шматочки.

    Обжарить куриную печень и нарезать соломкой

  • Далі, промити фрукти, поділити на 4 частини, видалити серцевину і нарізати тонкими часточками або соломкою. Збризнути соком лимона, щоб яблука не потемніли. Промити салатні листя, дати стекти воді і поділити не крупно.

    Нарезать яблоки и поделить салатные листья

  • Наступний етап готуємо заправку: у невелику миску, згідно зі списком інгредієнтів і дотримуючись рецептом, наливаємо олію, потім оцет, додаємо карі, трохи солі і чорного перчика, наливаємо воду і перемішуємо ложкою (див. фото 5). Далі, збираємо всі нарізані продукти в один посуд.

    Готовим заправку и собираем в салатнице нарезанные продукты

  • Заправити салат, добре перемішати, можна за смаком додати ще трохи солі і можна подавати.

    Заправить салат и подать

А Ви знаєте, що куряча печінка – це природний і дуже корисний продукт. У його складі присутні вітаміни, які відповідають за активність нашої нервової системи, благотворно впливають на шкіру і зір. Дієтологи радять регулярне споживання, як дорослим, так і дітям.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Окунь в духовці рецепт приготування в домашніх умовах
Загрузка...