Лимонно-медовий пиріг

Лимонно-медовый пирог
Випічка в поєднанні лимона і натурального меду припаде до смаку багатьом. Адже замість звичного цукру, пиріг додається мед, що порівняно змінює смак в кращу сторону і робить пиріг ароматно смачним.

Ще по темі: Лимонний пиріг без випічки

Солодкий медовий десерт буде якраз до чаю

    Використані інгредієнти для тіста:

  • 200 г борошна,
  • 100 р масла,
  • 50 г цукру,
  • цедра 1 лимона,
  • 1 яйце,
  • 2 ст. ложка лимонного соку
    Для начинки:

  • 200 мл лимонного соку
  • цедра 2-х лимонів,
  • 2 яйця,
  • 150 г не рідкого меду,
  • 200 г сметани

Кількість продуктів розрахована для випічки у формі з розміром 20-23см

Загрузка...

Як приготувати відкритий пиріг рецепт

На початку потрібно приготувати основу пирога. Для цього в кухонний комбайн всипте борошно, викладіть шматочки масла і цукор

Лимонный пирог

Спеціальним пристосуванням або за допомогою звичайної терки слід натерти цедру одного лимона

Лимонный пирог

Все вище додані інгредієнти потрібно порубати на повільній швидкості в крихти, потім додати яйце, трохи соку лимона і замісити тісто

Лимонный пирог

Готове пісочне тісто розкачайте і перекладіть у форму так, щоб рівно лягла, як знизу, так і з боків і перекладіть в морозильну камеру

А тим часом, натріть ще цедру з двох лимонів, додати вичавлений сік трьох лимонів і мед. Грунтовно перемішайте і потрібно дати настоятися півгодини.

Лимонный пирог

Порядком остигле тісто вийміть з холодильника, помістіть у форму по верх тіста вантаж – це може бути кісточки від фрукт або горох. Відправляємо випікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин

Лимонный пирог

Далі потрібно приготувати заливку для пирога. В лимонний сік з цедрою і медом, що підготували раніше, додаємо два яйця і ретельно розмішуємо, а потім слід процідити і додати сметану. Перемішати. Заливка повинна вийти в міру рідка

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Рецепт пирога з капустою в духовці — просто, швидко, смакота.

Лимонный пирог

На свіжеспечений гарячий корж залийте лимонно-медовий заливку і поверніть назад у залізна шафа, зменшіть температуру до 160 ° с.

Открытый пирог

Приблизно через пів години, як тільки заливка стане желеподібної, потрібно перекласти відкритий пиріг з начинкою з лимона і меду з духовки і перед споживанням остудити

Лимонный пирог

Доповнить випічку можна волоськими горіхами, що потрібно подрібнити і посипати зверху перед випіканням. Також, можна додати і сухофрукти.

Загрузка...