Лосось в соусі авокадо

Лосось в соусе авокадо
Представляємо не складний рецепт приготування лосося в соусі авокадо, завдяки чому риба виходить максимально соковитим і дуже ніжним. Крім того, в поєднанні з екзотичними продуктами як авокадо і лайм страва набуває пікантність і райський вишуканий смак.

    Інгредієнти:

  • 750 р. лосося
  • 300 р. авокадо
  • 30 мл. лимонного соку
  • 60 мл оливкової олії
  • 20 р. зелені петрушки
  • 30 р. цибулі шалот
  • 10 мл. діжонської гірчиці
  • Сіль і перець
Загрузка...

Лосось в соусі авокадо рецепт

Приготовление соуса для лосося

Так як риба у нас готується швидко, в першу чергу приготуємо соус: Промити авокадо очистити від шкірки, порізати на невеликі шматочки і прокрутити в блендері поки не утвориться однорідна маса. Додати в блендер вичавлений сік лимона, влити оливкову олію, покласти цибулю і зелень петрушки, додати гірчиці, посолити і поперчити. Прокрутити ще, поки всі інгредієнти не з’єднаються.

Приготовление лосося

Далі готуємо лосось: сковороду з оливковою олією розігріти, викласти філе лосося шкіркою вниз. Посипати трохи солі, посипати перцем і обсмажити протягом 5 хвилин. Потім перевернути і продовжити обсмажування не більше 3 хвилин. Готувати на помірно сильному вогні. Сильно пересмажувати не слід. По готовності перекласти рибу в посуд для подавання, полити вище приготованим соусом.

При покупці вибирайте найбільш товсту частину тушки, бажано свіжу, яка не повинна мати специфічного запаху. Також лосось, частіше називають сьомгою, рецепти яких Ви завжди зможете знайти на нашому сайті.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  М'ясо з грибами і картоплею в духовці - надійний і смачний рецепт.
Загрузка...