М’ясні тефтелі

Мясные тефтели
Адже насправді, м’ясні тефтелі приготувати зовсім не складно. А з підливою і в поєднанні з овочевим салатом, можна подати як повноцінне друге блюдо. Словом, тефтелі виходять ніжними і дуже смачними…

    Інгредієнти:

  • М’ясна вирізка – 500 р.
  • Ріпчаста цибуля – 2 головки
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Морква – 1 шт.
  • Білий хліб – 2 скибочки
  • Рис – 80 р.
  • Томатна паста – 1 ст. ложка
  • Лавровий лист, сіль і чорний перець
  • Рослинна олія для смаження
  • Борошно для обвалювання
Загрузка...

Як приготувати м’ясні тефтелі рецепт

На початку потрібно відварити рис до повної готовності і замочити у воді хліб, а краще це зробити в молоці. М’ясо порізати на невеликі шматки і прокрутити через м’ясорубку. Хліб віджати і також пропустити через комбайн, а в кінці прокрутити часник і одну цибулину.

Фарш для тефтелей

Далі, у м’ясний фарш додати попередньо відварений рис, вбити яйце, посолити і поперчити строго за смаком. Все грунтовно перемішати руками, до однорідної маси.

Сформированные тефтели

Після, сформувати тефтелі невеликих розмірів, приблизно в волоський горіх і кожну. обваляти в борошні.

Обжариваем тефтели

Розігріти рослинне масло і обсмажити котлетки з усіх боків. Виконати всі з іншими тюфтельками.

Тим часом, другу цибулину і моркву порізати не товстими кільцями.

Готовим тефтели

У товстостінній каструлі або в чавунному казані викласти шарами: цибулю, моркву, а зверху-обсмажені м’ясні тефтелі. Залити окропом так, щоб вміст трохи вкрилися і додати одну ложку пасти.

Тефтели в соусе

Закрити кришкою і готувати протягом 15 хвилин на середньому вогні. А за 5 хвилин до готовності додати листочок лавра.

тефтели рецепт

М’ясні тефтелі подавати гарячими з соусом і гарніром, а також свіжим салатом.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Фаршировані кабачки в духовці - просте, смачне і недороге блюдо
Загрузка...