М’ясний фарш у фользі рецепт на кожен день

Чи траплялося вам готувати страви з фаршем у фользі? Якщо ні, то неодмінно виберіть який-небудь рецепт і беріться за справу! Фарш у фользі готуватися швидко, нескладно і виходить дуже смачно.

Рулет з м’ясного фаршу

Фарш у фользі в духовці можна приготувати у вигляді рулету з начинкою з омлету і сиру. Для цього вам знадобиться:

  • 847b636bba06794d757e059d0d6ce623 Мясний фарш у фользі рецепт на кожен деньфарш – 1 кг
  • вода – 100 мл
  • цибулини – 2 шт.
  • картопля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • хліб – 200 гр.
  • часник – 2 зубки
  • зелень – побажанню
  • сіль, перець, спеції – на ваш смак
  • яйце – 2 шт.
  • сир твердий – 100 гр.
  • олія рослинна (вершкове масло) – 50 гр.

Перше, що робимо, замочуємо хліб у воді і починаємо перекручувати м’ясо на м’ясорубку. Потім віджимаємо хліб і теж перекручуємо, в останню чергу кладемо зелень, часник і цибулю. У фарш на тертці на середніх отворах натираємо моркву і на дуже дрібних – картоплю, додаємо сіль, перець і гарненько все перемішуємо.

Поки фарш настоюється, робимо омлет: збиває яйця і виливаємо на сковорідку з олією і обсмажуємо з двох сторін. Тим часом на харчовій плівці або папері формуємо прямокутник висотою в 1 см. На нього з одного боку кладемо омлет і зверху сир, порізаний довільно.

Потихеньку починаємо загортати з одного боку в рулет, притискаючи якомога щільніше. Перекладіть його на шматок фольги, ретельно укутайте і поставте в духову шафу, розігрітий до 180 градусів на 40 хвилин.

 

Класичний рецепт виробів з фаршу не передбачає використання яєць, молока або вершків, а для соковитості додають сирий картопля, натертий на тертці. Я спробувала робити так і тепер це мій базовий рецепт.

Порційні м’ясні кульки

Картопля з фаршем в цьому рецепті робиться як окремі порції, але можна зробити велику порцію, а потім різати на частини. Для приготування нам знадобиться:

  • dc8bc2676017f631537132c343f89327 Мясний фарш у фользі рецепт на кожен деньфарш м’ясний – ½ кг.
  • картопля – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 головка
  • коров’яче вершкове масло – 20 гр.
  • сіль і спеції – як хочете

Включаємо духовку на 180 градусів і займемося нарізкою овочів, які тримаємо роздільно. М’ясо перекручуємо, додаємо спеції, перемішуємо і формуємо круглі котлети, має вийти 5 штук.

Розрізаємо фольгу на 5 великих листків і посередині змащуємо вершковим маслом. На змазане місце кладемо котлети з фаршу, зверху трохи цибулі, моркву і картоплю. Фольгу ретельно закручуємо, всі порції кладемо в жароустойчивую форму і тримаємо в духовій шафі 30 хвилин.

Якщо вирішили приготувати не порційно, робіть так: постеліть на деко великий аркуш фольги, змастіть маслом, зверху рівномірно розкладіть весь фарш, потім овочі, укутайте і смажте в духовці 30 – 40 хвилин.

Приємного апетиту!