М’ясний кекс з консервованою квасолею

Загрузка...

68bdd5044b2d98743332b7d04d5c08d1 Мясний кекс з консервованою квасолею
Одним лише своїм виглядом цей кекс викликає захват і народжує нестримний апетит. Звичайно ж, з використанням тільки м’яса і квасолі можна було приготувати таке ось диво страви. Важливу, вирішальну роль відіграли й інші інгредієнти. Взяти наприклад сир або сметану, — вони надають булці пікантності і особливого смаку.

    Інгредієнти:

  • борошно – 200 г,
  • копчені ковбаса або м’ясо – 350 р,
  • консервована квасоля – 400 г,
  • сир – 100 г,
  • сметана – 100 г,
  • майонез – 100 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • борошно – 1 склянка,
  • сода, гашене оцтом – 1 ч. ложка,
  • зелень кропу,
  • масло для змащування форми.

У такому виконанні, цей м’ясний кекс можна подати як закуску або ж просто як нарізку на друге, хоча в будь-якому вигляді, бажання спробувати буде не менше…

    Спосіб приготування:

  • Можна використовувати будь-які ковбасні вироби або копчене м’ясо, яке необхідно буде нарізати невеликими кубиками, також нарізати сир. Звільнити квасоля від рідини. Нарубати дрібно кріп і все грунтовно перемішати.
  • У глибокому посуді збити яйця. Влити сметану і майонез, перемішати. Додати гашену соду і борошно, збити до однорідної консистенції.
  • Рідке тісто перелити до раніше нарізаним продуктів, все ретельно перемішати і отриману масу перекласти в змащену форму для випікання.
  • Відправити в розігріту духовку і випікати приблизно 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність перевіряти дерев’яною шпажкою.
  • По готовності, необхідно дати охолонути, а вже після можна нарізати на тонкі скибочки для подачі та споживання…

Обмежувати себе в продуктах не варто. Все можна виправити і доповнити під свій смак, це тільки покращить і зробить смак ще досконалішим. Не переставайте експериментувати…

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Фаршировані курячі грудки з грибами в беконі
Загрузка...