Мигдальне печиво з начинкою лаймовою

d00919d9ecad8841c7438ff2900d145e Мигдальне печиво з начинкою лаймовою
Мигдальне печиво має широке поширення в багатьох країнах і готують їх з різноманітною начинкою. Ми пропонуємо Вам приготувати цю смакоту з використанням кокосових пластівців і лайма, завдяки чому печиво робиться надзвичайно смачним і незабутньо ароматним…

    Інгредієнти:

  • 4 яєчних білків
  • 120 грамів цукру
  • 1,5 ч. ложки ванільного екстракту
  • 0,5 ч. ложки екстракту мигдалю
  • Щіпка солі
  • 450 р. кокосових пластівців
  • 100 грам вершкового сиру
  • 200 мл згущеного молока
  • 0,5 цедри лайма
  • Сік одного лайма
  • 24 шт. вишні
    Приготування:

  • У глибокому посуді, слідуючи нашим рецептом, з’єднайте 4 яєчних білка, 120 г цукру, 1,5 чайної ложки ваніліну, половину ч. ложки екстракту мигдалю і трохи солі. Додайте кокосові пластівці зазначені в інгредієнтах і перемішайте.
  • Далі, постеліть на деко фольгу і посипте трохи борошна, покладіть по 1 ст. ложки з гіркою приготовленої кокосової суміші залишаючи відстань, і в кожній зробіть поглиблення як показано на фотографіях.

    9ae39e0e9f26f0e2813e5fec336b49b7 Мигдальне печиво з начинкою лаймовою

    Викладіть всю масу і перекладіть деко в розігріту духовку. Випікайте печиво не більше 10 хвилин при температурі 180 градусів, поки кінчики кокосів злегка не підрум’яняться. Дайте охолонути. (див. фото 2)

  • В окремій мисці змішайте 100 грамів вершкового сиру, 200 мл згущеного молока, сік і цедру лайма, а також додайте ванілін. Все це збийте міксером до однорідної консистенції. (див. фото 3)

    5bcf2107c81d3198c8a4168de21dfc27 Мигдальне печиво з начинкою лаймовою

    У раніше виконаних поглибленнях, в кожну покладіть по одній столовій ложки лаймовою начинки так, щоб не витікала з поверхні.

  • Потім, прикрасьте їх ягодами вишні і відправте на деякий час в холодильник приблизно на 20-30 хвилин, до повного охолодження.

    8374cfe5b5ad9cc0314e768fb0f1da93 Мигдальне печиво з начинкою лаймовою

Як бачите лаймову начинку готувати не складно, потрібно варити і довго збивати. Загалом, приготувати мигдальне печиво це просто і швидко.