Морквяно-імбирний суп-пюре

Загрузка...

b6e1877af1740267909601127181e710 Морквяно імбирний суп пюре
За основу даного страви бралася морква, хоча, всі інші інгредієнти, також відіграють не менш важливу роль. І саме цим крем-суп робиться неповторним на смак. А якщо говорити про корисні властивості, напевно, це з небагатьох вітамінізованих страв, які в обов’язковому порядку мають бути присутніми раціоні кожної сім’ї піклуються про здоров’я і користь…

    Інгредієнти:

  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 цибулина
  • 30 грам імбиру
  • 1 столова ложка порошку каррі
  • 4-5 моркви
  • 3 склянки овочевого бульйону
  • сіль і перець

Морквяний крем-суп рецепт

  • У невелику каструлю налити оливкову олію і обсмажити дрібно нарізану цибулю до прозорого кольору. Слідом покласти дрібно нарізаний імбир і порошок карі. Готувати ще 2 хвилини.
  • Додати моркву, нарізані невеликими шматками і продовжити смажити на помірному вогні, приблизно 5 хвилин. Потім додати заздалегідь приготований бульйон, приправити сіллю і перцем. Варити на помірно дрібному вогні, поки морква не розм’якне.
  • По готовності збити блендером до пюре подібного стану. Розлити у посуд для подавання, додати кілька листочків кінзи і можна сміливо подавати.
  • Прекрасний привід приготувати такий от чудовий суп-пюре з моркви, якщо у вас залишився недоеденным м’ясний бульйон, який буде як ніяк до речі даній страві.

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Багет рецепт в духовці класичний французький як у пекарні
    Загрузка...