Найкращий рецепт піци в духовці з ковбасою — тут!

Так який же він, ідеальний рецепт піци в духовці з ковбасою? Це складне питання, адже на смак і колір товариша немає, однак у всьому є винятки! Впевнена, що рецепти, які ви знайдете в статті стануть для вас коханими!

А головне, на їх основі ви зможете фантазувати і створювати свої унікальні рецептури, якими приємно здивуйте близьких. Отже, як же готується найкраща домашня піца?

Проста і смачна піца з сиром і ковбасою

Для приготування цієї страви головне мати під рукою трохи ковбаски і сир. Навіть з такої, здавалося б, простий начинкою страва буде смачним.

Для приготування піци в духовці необхідно:

Для тіста:

  • Кефір – 250 мл;347c053603991f8969024665ae86938e Найкращий рецепт піци в духовці з ковбасою   тут!
  • Майонез – 120 гр;
  • Яйце куряче – 2 шт;
  • Борошно пшеничне – близько 200 гр;
  • Сода, гашене оцтом, — пів-ложки (чайної);
  • Сіль.

Для начинки:

  • Ковбаса (будь-який) – 200 гр;
  • Помідор – 3 шт;
  • Сир (будь-який твердий) – 250 гр;
  • Сіль, суміш перців, паприка та ін спеції – за смаком.

Не обов’язково готувати своє тісто – можна заощадити час і використовувати готове. Зазвичай беруть пиріжкове, але можна спробувати, наприклад, листкове – вийде дуже цікавий «пиріг».

Етапи приготування:

  • Основа.
  • Додати у кефір соду і дати постояти хвилин 15. Поки кефір настоюється, яйця збиваємо з сіллю, додаємо до них майонез і ретельно розмішуємо. Потім змішуємо дві заготовки і перетворюємо в однорідну масу. Потім поступово додаємо борошно, акуратно помішуючи.

    Змащуємо деко або форму маслом (рослинним або вершковим) і викладаємо тісто. Поки воно приймає форму, приступаємо до начинки.

  • Начинка.
  • Тут все просто – ковбасу ріжемо кубиками або «паличками», як хочете; сир подрібнюємо на крупній тертці, а помідори ріжемо тоненькими кільцями. Потім ковбаску підсмажуємо на сковороді з соняшниковою олією, потім разом з ним же перекладаємо на тісто. Після цього розкладаємо гуртки помідорів і покриваємо сиром.

  • Випічка.
  • Ставимо деко в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. Якщо ви знаєте, що у вашій духовці за цей час сир може підгоріти, то можна прикрити блюдо фольгою, а, як приготується, зняти її і дати утворитися сирній скоринці, або сиром покрити тільки після готовності решти інгредієнтів. Піца в духовій шафі дуже швидко готується – близько 20 хвилин.

    Ось такий найпростіший рецепт з ковбасою! Можете використовувати різні види м’яса і сиру. Також для соковитості можна змастити тісто томатною пастою, а перед тим, як покрити сиром, можна полити майонезом.

    З грибочками і ковбаскою

    Ще один простий рецепт піци з грибами!

    Інгредієнти.

    Для тіста:

    • Борошно пшеничне – близько 500 гр;dacd30ad22159a0f121834ce5877a016 Найкращий рецепт піци в духовці з ковбасою   тут!
    • Вода кімнатної температури – 200 мл;
    • Олія оливкова (можна соняшникова) – 3-4 столові ложки;
    • Дріжджі сухі – один пакетик;
    • Сіль – за смаком.

    Для начинки:

    • Гриби (будь-які) – 350 гр;
    • Шинка (або варена ковбаса) – 250 гр;
    • Моцарелла – 200 гр;
    • Помідор – 3 шт;
    • Цибуля ріпчаста – 1 шт;
    • Томатна паста – 2-3 столові ложки.

    Покроковий рецепт піци:

  • Тісто.
  • Цей варіант приготування – традиційний італійський. Отже, у воду додаємо дріжджі і сіль, вливаємо олію. Ретельно перемішуємо. Даємо трохи настоятися. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Потім накриваємо якою-небудь тканиною і ставимо заготовку в тепле місце хвилин на 40. Поки тісто піднімається, займемося начинкою.

     

  • Начинка.
  • Цибулю чистимо, ріжемо маленькими кубиками. Гриби миємо та ріжемо пластиками. Обсмажуємо разом ці два інгредієнта. Якщо використовуєте ковбасу, а не шинку, то можете обсмажити її разом з грибами та цибулею. Шинку потрібно нарізати або кубиками або брусочками. Сир ріжемо тоненькими пластами або тремо на крупній тертці (залежить від консистенції).

  • Випічка.
  • Тісто розгортаємо і викладаємо у змащену форму. Потім мажемо томатною пастою. Викладаємо цибулю з грибами, потім шинку, потім кільця помідорів і в фіналі – сир. Ставимо всю цю красу хвилин на 20-30 в духовку при 180 градусах. Показник готовності – підрум’янені тісто і сир.

    У цих двох рецептах показано головне – варіанти простого приготування основи. Тепер ми наведемо кілька цікавих начинок — адже це практично найважливіше в піці!

    Варіанти начинок для піци

    Варіант 1. З огірками і ковбаскою.

    Нам потрібно для начинки: ковбаса, солоні огірочки, ріпчаста цибуля, сир, майонез і аджика (можна використовувати гострий кетчуп).

    Готуємо тісто, викладаємо її на деко. Потім змащуємо майонезом і аджикою. Зверху кладемо всі інгредієнти. Покриваємо тертим сиром. Печемо в духовці півгодини при температурі 180 градусів.

    Варіант 2. Піца з різними ковбасами і овочами.

    9ccdd0a13d47a947e9f27212bf586487 Найкращий рецепт піци в духовці з ковбасою   тут!Для такого варіанту начинки нам знадобиться: мисливські ковбаски, варена та копчена ковбаси, шинка, сир твердий, томатна паста, болгарський перець і помідори.

    Всі інгредієнти ріжемо подрібніше і викладаємо на основу, змащену томатною пастою. Засипаємо тертим сиром. Випікаємо також близько півгодини при температурі 180 градусів. Така піца в листі може нагадувати пиріг, якщо покласти занадто багато начинки, тому будьте уважніше.

    Варіант 3. Гавайська піца.

    Для гавайської начинки нам потрібно: консервовані ананаси, ковбаса (варена або шинка), сир твердий, томатна паста, помідори.

    Ананаси і ковбаску ріжемо маленькими брусочками, помідори – кільцями. Кладемо на тісто в деко, намазане томатною пастою. Покриваємо сиром і печемо півгодини в духовій шафі при 180 градусах.

    Варіант 4. Пепероні з маслинами.

    Піца пепероні — один із символів американської кухні. Готується з використанням копченої ковбаси. Ми ж, крім її візьмемо ще і маслини. Не забуваємо про сир і томатної пасти.

    Отже, ковбаску ріжемо кільцями і робимо на кожному скибочці надріз від середини до краю. Маслини ріжемо кільцями, сир тремо на крупній тертці. Основу викладаємо на деко і мажемо томатною пастою. Викладаємо начинку на тісто і рясно посипаємо сиром. Відправляємо на півгодини в духовку, розігріту до 180 градусів.

    Варіант 5. «Маргарита» з прошутто

    Для цього варіанту краще використовувати основу з традиційного італійського тесту на воді. А для начинки нам потрібно: томатна паста, базилік, моцарела, помідори, прошутто.

    Основу змащуємо томатною пастою. Зверху викладаємо порізані кільцями помідори і прошутто, крупно порізаний базилік і пластики сиру. Потім ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, хвилин на 15-20.