Обсмажена свиняча корейка, запечена в духовці

Загрузка...

be317196941d9a6e01cad1b566d87f1e Обсмажена свиняча корейка, запечена в духовці
Існує безліч способів запікання м’яса, кожна з яких заслуговує особливої уваги. При приготування корейки, неважливо яким методом, слід дотримуватися єдино важливому правилом, м’ясо не варто перетримувати і пересушувати, цим ви точно не досягнете бажаного результату. Перед відправкою в духовку необхідно попередньо злегка обсмажити, а вже після випікати …

    Інгредієнти:

  • 1 кг свинячої корейки,
  • 8-10 зубчиків часнику,
  • Пучок чебрецю і розмарину,
  • Сіль і перець,
  • 2 столові ложки оливкової олії.

Рецепт запеченої свинячої корейки в духовці

  • Нарубаєте часник, натріть їм незбиране м’ясо, посипте сіллю і перцем з усіх боків і дайте настоятися якийсь час, приблизно близько 1 години.
  • У сковороду налийте оливкова олія, покладіть нарубаного часнику, киньте гілочки чебрецю і розмарину. Викладіть м’ясо і обсмажте з усіх боків до утворення помітно золотистої скоринки. Саме покрывшая кірка сприятиме збереженню соку.
  • Увімкніть духовку. У форму для запікання перекладіть журчащее м’ясо і вилийте рідину, якщо соку здасться мало, можна додати ложку оливкової олії. Для збереження жиру можна зверху і з боків покласти невеликі скибочки бекону.
  • Накрийте все добро фольгою і відправте в духовку на 1 годину. У проміжку, виймаючи з духовки, поверхню поливайте власним соком.
  • По готовності, перед подачею, необхідно посипати свинячу корейку запечену в духовці тертим часником, накрити фольгою і дати настоятися ще 10 хвилин. Тим часом можна приготувати соус.
  • ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Запечені котлети з картоплею всередині
    Загрузка...