Паніровані шашлички з курки

Панированные шашлычки из курицы
Серед багатьох способів приготування особливо сподобався рецепт шашлику з курки на шпажках, який відрізняється оригінальністю і виходить з неймовірно приємною хрусткою скоринкою, а м’ясо пестить ароматним смаком пряних трав і маринаду. Це найкращий спосіб, щоб влаштувати пікнік не виходячи з дому.

    Інгредієнти:

  • 1 кг курячого м’яса без кісток
  • 10 шт. дерев’яних шпажок
  • 3/4 склянки майонезу
  • 1 склянку панірувальних сухарів
  • 1 ч. ложка спецій для шашлику
  • Сіль і перець
  • 1 стакан рослинного масла для смаження

Панірувальні шашлички ідеально підходять для приготування в домашніх умовах, їх не можна готувати на відкритому вогні, ось тому ми пропонуємо ідеальне рішення

Загрузка...

Як приготувати шашлички з курки

  • Насамперед необхідно курячі грудки або будь-яку іншу частину відокремити від кісток і необхідно порізати на середні однакові шматки, приблизно 2х2 див. Потім, необхідно посолити, поперчити за смаком, посипати спеціальних сумішей для шашлику і додати майонез. Ретельно перемішати, накрити поліетиленом і настояти в холодильнику, мінімум 1 годину.

    Замариновать мясо курицы

  • По закінченні часу, мариноване м’ясо потрібно насадити на попередньо замочені дерев’яні шпажки, приблизно по 5-6 шматочків і обваляти в панірувальних сухарях.

    насадить мясо деревянные шпажки

  • У сковороді розігріти олію, викласти частинами шашлички і обсмажити з кожної сторони до рум’яного кольору, приблизно по 3-4 хвилини.

    Обжарить шашлычки на сковороде с маслом

  • Перекладіть готові паніровані шашлички з курки на сухі серветки, дайте не довго відійти жиру.

    Рецепт шашлыка из курицы

Подавати їх можна з різноманітним гарніром, чи з картоплею, свіжими помідорами приготовані на відкритому вогні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Відбивні зі свинини в духовці, приготовлені різними способами
Загрузка...