Піца з перепелиними яйцями

Загрузка...

e278676ad40206013fb716eb41f5baed Піца з перепелиними яйцями
Основними компонентами цього унікального рецепту є дріжджове тісто і перепелині яйця. А все інше можна змінювати або доповнювати з розсуд і смак. Процес приготування нічим не відрізняється від інших. Така піца виходить більш м’якою і ніжною на смак. Відмінний ситний сніданок або перекус.

    Інгредієнти для тіста:

  • Вода — 125 мл
  • Сухі дріжджі швидкодіючі для піци — 1 ч. ложка
  • Цукор 1 ч. ложка
  • Борошно — 175 г
  • Сіль — щіпка
  • Оливкова олія — 1 ст. ложка
    Приготування:

Розвести дріжджі з чайною ложкою цукру в теплій воді і ретельно перемішати. Дочекатися освіти шапочки, приблизно 5-10 хвилин, залежно від якості дріжджів.

У глибокому посуді, всипати борошно і сіль, перелити розведені дріжджі, налити оливкову олію і вимісити м’яке тісто. Обім’яти, закатати в гурток, накрити рушником або поліетиленом і перекласти в тепле місце на 1-1,5 години.

Інгредієнти для начинки: Майонез, томатна паста, солодкий перець, сир твердий, ковбаса будь-якого виду, перепелині яйця

Після, тісто розкачати в круглий пласт, товщиною 5-8 мм. Перекласти на деко або на спеціальну форму для піци. Змащуючи викласти майонез і томатну пасту. Додати нарізаний соломкою солодкий перець і скибочки ковбасних виробів. Щедро посипати тертим сиром і відправити випікатися в розігріту духовку на 10 хвилин. Потім зняти вбити яйця і знову відправити в духовку ще на 5 хвилин. Готувати при температурі 180 градусів.

f44d694baff2a735956909b6aa8e2d40 Піца з перепелиними яйцями

У наші дні, крім овочів, піцу начиняють в основному ковбасними виробами, що не дивно. А ось піца з перепелиними яйцями це вже дивина і тому така їжа непоміченим не залишиться.