Пиріг перевертиш з ананасами

Загрузка...

b17b9997a026caa79cc8537ca55ac23a Пиріг перевертиш з ананасами
Вихідний результат просто вражає красою і смаком. Цю випічку можна називати як пиріг-перевертиш, що подається саме верхом вниз, звідки буде виглядати сам ананас і ще одне прекрасне доповнення це вишеньки. А сам процес не вимагає особливих зусиль і часу…

    Інгредієнти на 6 персон:

  • 4 їдальні ложки рідкого і прозорого меду
  • 225 грамів консервованого ананаса
  • 5 зацукрованих вишень
  • 125 грамів вершкового масла
  • 125 грамів цукру мелкокристаллического
  • 2 яйця
  • 125 грамів борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача

Рецепт приготування пирога з фото

На початку потрібно включити духовку і виставити температуру 180 градусів. Силіконову форму розташувати на деку і налити на дно рівномірно шаром 4 ложки меду. Розкласти кільця консервованого ананаса, а по центру кожного ананаса покласти по половинці вишні зрізом вгору.

У глибокій мисці збити в пишний крем розм’якшене вершкове масло з цукром. Частинами ввести курячі яйця, при цьому кожен раз ретельно збивати. Якщо в процесі збивання маса стане розшаровуватися, то разом яйцем додаєте невелику кількість борошна. В самому кінці викладіть решту борошна попередньо підмішати з розпушувачем.

Розподілити суміш рівним шаром по формі, при цьому намагайтеся фрукти не змістити. Розрівняти поверхню і випікати в духовці 35-40 хвилин, поки пиріг не стане більш щільним і помітно золотистим. Готовий пиріг з ананасами при натисканні пальцем повинен пружинити і відновлюватися в обсязі.

По готовності перекласти випічку з духовки і дати настоятися 5-10 хвилин. Після, повільно перевернути форму і акуратно викласти вміст на плоске блюдо.

Це випічка виглядає дуже красиво і дивний на смак, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Подавати фруктовий пиріг з кремом або мороженим