Пісочне печиво з варенням «Метелик»

Загрузка...

9980a3b9e2212b10c3d8917f4e2c5b53 Пісочне печиво з варенням «Метелик»
Самим звичайним способом, без особливої праці можна приготувати ось такі милі печива, які лагідно називають Метеликом. В оригінальному виконанні випічка зроблена з класичного пісочного тіста і начинена фруктово-ягідним джемом, робиться на смак незвичайним, а на вигляд простий, але в теж час розкішним…

    Інгредієнти:

  • 170 г вершкового сиру
  • 200-250 г вершкового масла
  • 2 ст. ложки цукрової пудри
  • Близько 325 р. борошна
  • Щіпка солі
  • 300 мл будь-якого варення або джему

В якості начинки можна використовувати як варення, так і повидла або варення. Головне, щоб було не дуже рідким.

Покроковий рецепт печива з начинкою

Першим ділом приготуємо пісочне тісто, протягом 2 хвилин, на середній швидкості прокрутіть за допомогою блендера вершковий сир, масло, цукор і сіль. Далі, на повільній швидкості, додавайте частинами борошно вказану кількість в інгредієнтах і змішайте, поки у вас не вийде розсипчасте тісто як показано на фотографії 2.

4e6d66f690691b01d98dd39b78c55a92 Пісочне печиво з варенням «Метелик»

Готове тісто необхідно загорнути в кулю і після цього, потрібно розкачати в помірно тонкий пласт, товщиною приблизно 3 мм, потім нарізати на рівномірні квадратики шириною близько 6 див.

a62e54002ab96319a735fd6b1dbb0171 Пісочне печиво з варенням «Метелик»

Включити духовку, виставити 180 градусів. Тим часом, за нашим рецептом пісочного печива, далі займемося приготуванням начинки: по середині кожного нарізаного тіста покладіть по одній чайній ложки варення з гіркою, злегка підрівняйте і два протилежні кута розташовані на хрест скріпіть рівно по центру (див. малюнок 6).

030df2647a7c0cfa407671b8e241fe97 Пісочне печиво з варенням «Метелик»

Деко постеліть папером для випічки. Залишаючи відстань, розкладіть на деку всю начинену випічку і відправте в духовку. Випікайте не більше 15 хвилин.

027fbe102797972dc5d86cc5dce0b348 Пісочне печиво з варенням «Метелик»

По готовності, дайте пару хвилин охолонути, після перекладіть на окреме блюдо і зверху посипте цукровою пудрою.

Пісочне печиво з варенням відмінно підійде до чаю, на десерт, до дитячих свят, а також для будь-якого іншого випадку. Порадуйте всіх і себе теж, особливо дітей цим чарівним ніжним ласощами.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Лопатка кабана у фользі виходить ніжною, смачною, ситною
Загрузка...