Рецепт фаршированих печериць

a70938851e90f5801aa408c14ba80d38 Рецепт фаршированих печериць
Пропонуємо пісний рецепт фаршированих печериць, які виходять смачними і досить ситні. Гриби з рисовою начинкою виходять соковитими і особливо підійдуть для пісних днів і будуть непоганий їжею для вегетаріанців. Головне, приготувати таку страву Вам не складе труднощів…

    Інгредієнти:

  • 50 р. довгозернистого рису
  • 600 р. печериць
  • 1 головка цибулі
  • 0,5 год .ложки солі
  • 1/4 ч. ложки чорного меленого перцю
  • Рослинна олія для смаження

В нашому випадку, кращим і правильним рішенням буде використовувати печериці, т. к. шапочка їх найбільш підходить для фарширування, та й вони найбільш доступні круглий рік.

Пісні фаршировані печериці з рисом рецепт

Першим ділом потрібно приготувати рис для начинки: для цього у невеликій чашці або каструлі з підсоленою водою відварити рис до повної готовності, щоб при цьому рис не розварився.

f474528aaeed66409e5681b495c17031 Рецепт фаршированих печериць

Тим часом, поки вариться рис займемося іншими компонентами. Помити гриби, обсушити і акуратно, намагаючись не пошкодити капелюшки зняти ніжки і розкласти головки ямочкою вгору на змащене деко.

Ріпчасту цибулю і ніжки грибів слід нарізати дрібними кубиками, обсмажити їх на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії, поки цибуля не змінить колір і не почне пускати сік.

4a4322da1d6097bc5a420e6e46ccbd1f Рецепт фаршированих печериць

Далі, за готовністю рису злити воду і викласти все в сковороду з цибулею і грибами. Посолити, додати за смаком запашного чорного перцю і перемішуючи готувати на середньому вогні 3-4 хвилини.

Начинити капелюшки грибів з приготованим фаршем, злегка утрамбовувавши і відправити в розігріту духовку. Готувати при температурі 180 градусів не більше 20 хвилин.

9e7a260d1d8800b8a49f323f5ffb6e7a Рецепт фаршированих печериць

Погодьтеся, страва виглядає досить оригінально. Їх можна подати в якості закуски, які не залишаться без уваги. Начинку можна приготувати різними способами і доповнити іншими компонентами.

У західних країнах вирощування і догляд за грибами, а так само їх збір до високооплачуваним заняттям, а оплата праці становить половину собівартості печериць.

Печериці з перепелиними яйцями

Ще один не складний рецепт з печерицями. На цей раз ми будемо їх начиняти перепелиними яйцями, які так само будуть чудовою їжею.

d79d80a3e16139fe1f789bc1a135afca Рецепт фаршированих печериць

Нам знадобляться наступні продукти: 5 шт. печериць, 5 шт. перепелиних яєць, 100 р. вершкового масла, Кріп, Сіль і перець

На початку печериці промийте, відкрутіть ніжки. У невеликому сотейнику розтопіть приблизно 80 грам масла, а рештою змастіть жаростійку форму для запікання, де будуть готуватися гриби.

В розтопленому вершковому маслі по черзі вмочайте капелюшки і викладіть в сковороду. В кожну шляпку вбийте по одному яйцю, посоліть за смаком і посипте трохи чорного перцю.

Розігрійте духовку і випікайте при температурі 180 градусів протягом не довгих 20 хвилин, поки яєчні білки не покриються легкою плівкою.

По готовності, гриби фаршировані яйцями вийняти з духовки і посипати рубаною свіжої зеленню.

Всіма улюблені гриби, які відрізняються смаковими якостями, краще всього вирощувати на відкритих місцевостях. Не мало випадок, що досліди в закритих приміщеннях, а саме в підвалі часом закінчуються плачевно, надалі гриби можуть стати небезпечними для людського здоров’я.