Річний овочевий суп

Загрузка...

ce0468ee89d45e2065520ce55b631281 Річний овочевий суп
Овочевий суп виходить особливо смачним і поживним, якщо їх варити на наваристому бульйоні, який був зварений на м’ясній основі. А щоб суп вийшов максимально прозорим, його потрібно правильно відварити, прокип’ятити і зняти пінку і весь час стежити за процесом.

    Інгредієнти на 2,5 літра бульйону:

  • 3 шт. картоплі,/li>
  • 1 шт. моркви,/li>
  • 1 головка ріпчастої цибулі,/li>
  • 100 г білокачанної капусти,/li>
  • 1 шт. болгарського перцю,/li>
  • Свіжий зелений горошок – за смаком,/li>
  • 2 ст. ложки рису,/li>
  • Сіль, чорний перець.

Трохи літніх овочів і свіжого зеленого горошку суп виходить по-літньому легким і смачним, який буде в самий раз для спекотної пори.

Легкий овочевий суп

Каструлю з готовим бульйоном поставити на плиту, довести до кипіння і зменшити вогонь так, щоб суп повільно кипіла.

Очистити моркву, промити і нарізати кружечками. Картоплю нарізати середніми кубиками і викласти овочі в бульйон. Знову довести до легкого кипіння.

Нашаткувати капусту, болгарський перець нарізати не дуже і всі разом із зеленим горошком додати в суп. Перебрати і промити рис, покласти в каструлю.

Варити на повільному вогні протягом 40 хвилин. До готовності за 5-8 хвилин додайте сіль і чорний мелений перець.

Суп, який повинен бути присутнім на вашому столі, повинен бути не тільки смачним, але й корисним. Саме такий простий і вітамінний суп буде як ніколи до речі, в літній спекотний день, який чудово втамовує голод.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Огірки по-корейськи рецепт
Загрузка...