Рогалики з повидлом з сирного тіста

Рогалики с повидлом из творожного теста
Випічку з ароматною і ніжною основою можна приготувати виключно з сирного тіста, яке приготувати дуже просто, таке тісто виходить повітряний і просто тане в роті. Без зайвих слів і передмов, пропонуємо оптимальний і безпомилковий рецепт рогаликів з сирного тіста

    Нам знадобитися:

  • 300 г не сильно вологого сиру
  • Близько 300 г борошна
  • 250 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • щіпка солі
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 15 грамовий пакетик ваніліну
    Для начинки і посипання:

  • Фруктове повидло
  • Цукрова пудра
Загрузка...

Як приготувати рогалики з начинкою рецепт з фото

1. На початку, насамперед, змішуємо 250 грамів борошно з холодним вершковим маслом, поки два сполучених інгредієнта не перетворяться в крихти

Творожное тесто

2. У приготовлену вершкові крихти кладемо головний продукт: — сир, потім збите яйце, сіль і цукор. Розпушувач з’єднуємо з 50 г борошна і поступово додаємо і вимішуємо тісто.

Залежно від вологості сиру, кількість борошна може змінюватись. І головне, сирне тісто слід замішувати швидко. У результаті повинна вийде в міру м’яким і перестати прилипати до рук

Творожное тесто

Поділіть тісто на 2 частини, загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 1 годину. Таке тісто можна зберігати таким ось способом кілька днів

3. Настоявшееся тісто розкочуємо тонко, при цьому необхідно постійно присипати борошном. Розкатаний пласт слід поділити на чотири рівні частини, а кожну поділену частина ділимо на 4-5 частин, у результаті чого отримуємо вихідний розмір рогаликів.

Разделывание теста для рогаликов

4. Далі будемо начиняти тісто. Використовувати можна будь-фруктове або ягідне варення, головне щоб було густим. У даному рецепті використано сливове варення. Начинку потрібно додавати зовсім небагато, інакше може витекти, що не бажано

Начиняем тесто для рогаликов

6. Дуже важливо акуратно і правильно скрутити рогалик, в міру щільно і намагаючись не сильно притискати. Докручувати рогалики слід дуже вільно, це для того щоб кінчик не придавливал нижню скручену частина, яка в процесі випічки повинно збільшуватися в об’ємі

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Домашні вафлі у вафельниці

Скручиваем рогалики

7. Деко застеляємо пекарським папером і розкладаємо рогалики з кінчиком вниз, залишаючи невелику відстань між ними.

Рогалики рецепт

8. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 градусах приблизно від 15 до 20 хвилин, в залежності від характеристики вашої печі, до легкого рум’яного кольору

Как приготовить рогалики

9. Необхідно дати випічці охолонути деякий час, а вже потім рогалики з начинкою щедро присипаємо цукровою пудрою.

Рогалики с начинкой

Ці чудові мініатюрні круасани будуть прекрасним доповненням до чашки кави або гарячого чаю, в якості десерту.

Загрузка...