Рулет з риби рецепт приготування в духовці

Загрузка...

Риба – це продукт харчування з великою кількістю корисних мікроелементів та вітамінів. Вживати рибні страви як можна частіше настійно рекомендують лікарі. Смажена риба не підходить для людей, які намагаються правильно харчуватися.

Рулет з риби в духовці

Це справжня знахідка для людей, які люблять смачно поїсти та правильно. Приготувати його можна в повсякденному житті і подати до святкового столу. Гості обов’язково залишаться задоволеними. Склад страви недорогий. Воно користується популярністю в ресторанах і багатих будинках.

Список продуктів, необхідних за рецептом

  • Риба (філе) – 600 гр.ec36927cffb8e6bac3558b9d4802fcd0 Рулет з риби рецепт приготування в духовці
  • Масло (рослинне або будь-яке інше без запаху) – 4 столові ложки
  • Сухарі – 3 столові ложки
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля (ріпчаста) – 1 головка
  • Молоко (воду) – 200 гр.
  • Хліб (обов’язково черствий) – 150 гр.
  • Перець (за смаком)
  • Гриби (будь-які за бажанням) – 170 гр.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль (за смаком)

Рулетики з риби готують в наступній послідовності: спочатку котлетна маса, потім начинка, а в останню чергу об’єднується все разом.

Перелік посуду

685028a3e05fcddb8a9636e9ce1b2031 Рулет з риби рецепт приготування в духовці

 

  • чашка (для перемішування котлетної маси)
  • дошка (для отримання філе риби і овочів)
  • ніж
  • м’ясорубка
  • сковорода

Приготування котлетної маси

  • Промити рибу під проточною водою.
  • На обробній дошці не порізати на невеликі шматочки рибу (філе).
  • Замочити підготовлений хліб у молоці або воді.
  • Подрібнити хліб і рибу м’ясорубкою.
  • Змішати в чашці отриману масу разом з рештою молоком.
  • Додати в чашку перець, сіль і перемішати ще раз. Котлетна маса готова.
  • Приготування начинкиbd718124a746bdcfca9a55044c0a4c79 Рулет з риби рецепт приготування в духовці

  • Відварити яйця.
  • Почистити цибулю і подрібнити досить дрібно.
  • Порізати ножем підготовлені гриби.
  • Розігріти олію на сковорідці.
  • Покласти на сковорідку цибулю і підсмажити.
  • Додати до цибулі гриби.
  • Порізати ножем зварене круто яйце.
  • Додати яйце на сковорідку з грибами та цибулею.
  • Посолити і поперчити підготовлену начинку.
  • Помити зелень під краном з водою.
  • Порізати зелень ножем.
  • Додати зелень в сковорідку.
  • Ще раз перемішати масу.
  • Об’єднуємо масу і начинку

  • На серветку прямокутної форми (можна зробити рулет з риби у фользі) викласти отриману масу. Товщина шару повинна бути близько 2 см. На середину покласти фарш з яєць і цибулі.a5619d6f1d90f81aad0bf80cca812f62 Рулет з риби рецепт приготування в духовці
  • З’єднати краї і сформувати круглий рулет.
  • Покласти напівфабрикат рулети на деко швом вниз. Не забути змастити лист маслом.
  • Посипати сухарями, побризкати олією і проколоти виделкою.
  • Розігріти духовку до 250 градусів.
  • Поставити рулет в піч і запекти до готовності.
  • Активну час приготування – 30 хвилин. Час перебування в духовці 30 хвилин. Кількість порцій – 4.

    6553f0538a5c94bfe045c773d40ec25a Рулет з риби рецепт приготування в духовціНа стіл рулет подайте на красивому блюді. Полийте улюбленим соусом (сметанним або томатним) і прикрасьте петрушкою з лимоном. Подавати рулет краще з пюре з картоплі.

    Для підвищення калорійності страви і зміни смаку можна посипати рулет сиром і помазати майонезом.

    Рецепт є універсальним. Додаючи в блюдо інші інгредієнти можна змінювати його смак. Головне пам’ятати, продукти, що входять в начинку обов’язково повинні поєднуватися з рибою.

    Бажаємо успіху!

    Загрузка...