Салат з грибів з квашеною капустою та квасолею

Загрузка...

ec983ccacb43976d7f3464fd60120118 Салат з грибів з квашеною капустою та квасолею
Для тих, хто бажає смачно і ситно перекусити, пропонуємо чудовий салат з консервованих грибів, з домашньої квашеною капустою і вареною квасолею. Адже всім відомо, що гриби по харчовій цінності порівнянні з м’ясом і більшість корисних властивостей, при обробці і консервації практично не втрачається…

    Інгредієнти:

  • 1 чашка не кислої квашеної капусти
  • 1/2 чашка вареної червоної квасолі
  • 1/2 чашка маринованих опеньків або будь-які інші
  • Зелень цибулі
  • Соняшникова або оливкова олія

Не рахуючи процес замочування квасолі, приготування цієї страви не займає багато часу. Та й складу вище перерахованих інгредієнтів можна змінювати за бажанням і смаком.

Салат з грибами рецепт

  • Задовго, бажано на ніч замочіть боби у воді при кімнатній температурі і потім відваріть на повільному вогні до готовності так, щоб не розварилися і не залишилися жорсткими.
  • Квашену капусту нашаткуйте соломкою з’єднайте з відвареними бобами, додайте маринованих грибів, якщо великі — можна поділити, тільки не дуже дрібно. Покладіть нарізаного свіжого цибулі, полийте маслом і перемішайте.

А Ви знаєте, що салати в російську кухню прийшли трохи пізніше з Європи, приблизно в 19 столітті. Споконвічно російською можна вважати закуски, такі як квашена капуста, різні соління, мариновані овочі та гриби в різному виконанні. Ось тому цей грибний салат з квашеною капустою типичнее нам і це по-російськи, ніж олів’є або ж інші салати з майонезом.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Нуга з мигдалем
Загрузка...