Салат з качиною грудкою у мандариновому соусі

Загрузка...

eb0b82f3ef4189ecd0edd9f807f48a8b Салат з качиною грудкою у мандариновому соусі
Спільний смак качки і мандаринів не можна порівняти нічим. Це класика, яка без сумніву прикрасити ваш стіл і додасть особливість. Цей салат порівнювати з чимось ще, — просто не можливо, відчуття непередбачувані. Не варто чекати і милуватися фотографіями, просто треба зібратися і почати готувати…

    Інгредієнти:

  • Куряча грудка
  • Салатні листя
  • Сіль і чорний перець
  • Мандарини
    Для соусу:

  • Оливкова олія
  • Бальзамічний оцет
  • Трохи гірчиці
  • Мандариновий фреш

Кількість інгредієнтів, а так само м’яса може бути будь-яке. Це ніяк не вплине на кінцевий результат. Все дивно і гранично просто.

    Салат з качкою і апельсинами

  • Качині грудки промити і просушити серветкою. Натерти сіллю і чорним перцем з усіх боків. Обсмажити на сковороді або на грилі, спочатку зі сторони шкіри – 5 хвилин, потім з іншої сторони – 2-3 хвилини.
  • Викласти на деко і випекти в духовці, при температурі 180 градусів – 10 хвилин. По готовності, дати злегка охолонути, а потім нарізати поперек волокон на невеликі скибочки.
  • Мікс з листя салату вимити, висушити, посолити, поперчити, викласти гіркою, зверху покласти качині грудки і філе мандарина.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  М'ясо з овочами в духовці: поради та рецепти смачної страви
Загрузка...