Салат з печінкою, пекінською капустою і яйцями

Загрузка...

d847dddc2538f16b5ceb2d3d0c427946 Салат з печінкою, пекінською капустою і яйцями
Без сумніву у кожній люблячої жінки деколи виникають якісь ситуації, коли постає необхідність швидко, але і при цьому смачно нагодувати зголоднілих домашніх, а в холодильнику немає ніякої готової їжі. Найчастіше, в таких непростих ситуаціях питання вирішується звичайної яєчнею або ж бутербродами…

    Необхідні інгредієнти:

  • 400 г курячої печінки;
  • 1 шт. пекінської капусти;
  • 1 шт. авокадо;
  • 2 шт. помідорів;
  • 4 шт. курячих яєць;
  • 4 столових ложки майонезу;
  • 2 ст. ложки гострого томатного соусу;
  • 1 ст. ложка коньяку;
  • Сіль і чорний перець;
  • 2 ст. ложки соняшникової олії.

Якщо Вами заздалегідь було прикуплено куряча печінка, то за короткий проміжок часу можна приготувати неймовірно смачний і не менш ситний теплий салат з курячою печінкою, погодьтеся, це набагато краще звичайної яєчні. Природно, крім печінки, щоб приготувати страву за нашим рецептом потрібно ще кілька продуктів, які зроблять їжу більш ситним і незвичайним.

Також, можна розширить список інгредієнтів і додасть курячу м’якоть або філейну частину.

Рецепт салату з курячою печінкою і пекінською капустою

4b299c6534394a985dc0f503006b3d0b Салат з печінкою, пекінською капустою і яйцями

Першим ділом треба промити курячу печінку, а потім порізати його на невеликі смужки. Розігріти сковороду з олією і обсмажити скибочки печінки до готовності, при цьому не пересмажувати. Печінка готуватися досить швидко. Додати сіль, трохи поперчити і перемішати (див. фото 1). Окремо відварити курячі яйця круто, остудити, очистити і порізати на невеликі шматочки, приблизно на 6 частин.

684ec515b8007e2fc1d3cf7ddf9773d7 Салат з печінкою, пекінською капустою і яйцями

Далі, очистити авокадо від шкірки і порізати тонкими пластинами, як показано на фотографії. А помідори нарізати невеликими шматочками. Пекінську капусту нашаткувати соломкою.

efa376e8c487ceb8a6819a4632f5dd8e Салат з печінкою, пекінською капустою і яйцями

Далі приступимо до приготування заправки: у глибокій мисці викласти майонез, томатний соус, влити коньяк, трохи посолити і перемішати. Викласти в салатницю нарізані продукти, зверху накласти легко обсмаженої курячої печінки і заправити за необхідності приготованим соусом.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Весняний салат з куркою та квасолею

411dca958a670ee1dff29009387f4625 Салат з печінкою, пекінською капустою і яйцями

Салат найкраще слід подавати порційно, а заправку нехай кожен додає за смаком і бажанням. Приємного Вам апетиту!

Загрузка...