Шніцель з яйцем в духовці

Шницель с яйцом в духовке
Досить цікаве блюдо шніцель з фаршу з яйцем і сиром пропонуємо приготувати з нагоди. Готують його також як і м’ясні котлети і традиційно обсмажують на маслі. Тільки ми будемо готувати шніцель в духовці і з яйцем, ніж страва виходить ніжним і соковитим, гідним святкового столу.

    Для приготування шніцеля нам знадобитися:

  • Свинина – 500 г,
  • Яловичина – 300 г,
  • Підсохлий батон – 100-150 р,
  • Свіже молоко – 100 мл,
  • Ріпчаста цибуля – 1 головка,
  • Твердий сир – 150 г,
  • Зелень цибулі – для посипання,
  • Сіль, перець, хмелі-сунелі – за смаком,
  • Курячі яйця – одне в фарш, а для начинки орієнтовно 8 шт.;

Ніжний шніцель з яйцем доведеться за смаком особливо чоловікам, які люблять ситно поїсти. Шніцель зі свинини виглядом і смаком нагадує домашні котлети, які так полюбилися нам і готують їх у кожній родині.

Загрузка...

Як приготувати шніцель в духовці

шницель рецепт
Першим ділом замочуємо хліб у молоці, бажано використовувати батон і щоб він був сухий.

свинина шницель в духовке
Далі займемося приготуванням фаршу для шніцеля: для цього можна використовувати як покупної фарш, так і можна приготувати вдома. Пропускаємо через м’ясорубку спочатку м’ясо, потім цибулю. Додаємо замочений хліб, одне яйце, посипаємо спеціями і перемішуємо фарш руками.

шницель из свинины
З готового м’ясного фаршу формуємо довгасті котлети, викладаємо їх на деко і тільки потім, за допомогою столової ложки, продавлюємо центр котлет, тим самим робимо поглиблення. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 15-20 хвилин.

Как приготовить шницель в духовке
По закінченні часу, виймаємо котлети з духовки, спочатку їх посипаємо тертим сиром, потім вже, акуратно додаємо по одному яйцю і знову відправляємо випікатися. Готуємо ще 10-15 хвилин, поки не схопитися поверхню яєчних білків, при цьому жовток повинен залишатися не запеченим.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Як готувати і загорнути в лаваш домашню шаурму: рецепти, м'ясо, соус

шницель фото
Готові шніцелі з сиром і яйцем перекладаємо по тарілках, зверху посипаємо рубаним луком і подаємо до столу, з будь-яким гарніром, рецепти яких зможете знайти на нашому сайті.

Рекомендації і поради по приготуванню:

— Шніцель в духовці з яєчнею також можна приготувати з овочів, а м’ясо можна використовувати практично будь-який вид, наприклад курку або іншу дичину.

— Прокручуйте м’ясо на м’ясорубці з дрібною решіткою, бажано проробіть це двічі, тим самим котлети виходять ніжними і соковитими.

Загрузка...