Шоколадні макаруни

Загрузка...

6d37c4a2d4b54d0e84211cd436fc4584 Шоколадні макаруни
Якщо вирішили зробити приємний і оригінальний подарунок коханій людині приготувати що-небудь смачненьке, напевно найкращим рішенням буде спекти щось солодке. І ці повітряні шоколадні макаруни, наповнені ваей Любов’ю, будуть як не до речі. Таке ось ласощі буде найкращим подарунком, що не залишить нікого байдужим…

    Інгредієнти для макарун:

  • 4 білка
  • 2 ч. л. лимонного соку
  • 250 г цукру мелкокристаллического
  • 2 ч. л. какао-порошку
  • 175 г меленого мигдалю
    Інгредієнти для крему:

  • 150 г темного шоколаду без добавок
  • 20 г вершкового масла
  • 75 мл жирних вершків
  • Цукрова пудра (для присипки)
    Приготування:

У глибокому посуді ретельно збити білки з соком лимона до білої пінки. По не многу всипаючи цукор, продовжити збивати до утворення однорідної щільної маси.

В білкову суміш просіяти какао порошок і додати мелений мигдаль, акуратно перемішати. Перекладіть готову масу в кондитерський мішок без жодних насадок і отсадите на деко невеликі гірки окружністю приблизно 2,5 див. Відправити випікатися в розігріту духовку на 40 хвилин, поки випічка злегка не підсохне. По готовності дати охолонути.

Щоб приготувати крем; на водяній бані необхідно розплавити шоколад, викласти вершкове масло і ретельно розмішати. Потім зняти з водяної бані, охолодити і з’єднати із збитими вершками.

Випічку промазуючи шоколадним кремом складіть попарно і припудріть цукровою пудрою.

Ці шоколадні тістечка можна зберігати протягом 4 днів, в прохолодному місці. Краще всього готувати їх за потреби, часто і споживати свіжими…