Суп з квасолі з копченостями

Загрузка...

2611a6f1ec9c68c61d39974bdf9300c8 Суп з квасолі з копченостями
Як і багато боби, квасоля вимагає попередньої обробки, тобто замочування. Це найкраще робити на ніч. Склад копченостей можете коректувати по смаку і потреби. В загальних рисах, рецепт супу з квасолі як і весь процес приготування досить простий, з часу страва з копченостями готуватися всього лише годину, а адже для супу — це не довго.

    Інгредієнти:

  • 250 г строкатої квасолі,
  • 300 г копченої грудинки,
  • 300 г копчених ковбасок,
  • Половина невеликого качана капусти,
  • 1 ч. ложка меленої паприки,
  • Сіль і свіжозмелену чорний перець/

Квасолевий суп з копченостями

  • За довго до початку приготування необхідно замочити квасолю у воді при кімнатній температурі 8-10 год. Потім злити воду, промити у чистій воді і викласти в глибоку каструлю. Налийте 2 літра холодної води, доведіть до кипіння і продовжуйте варити на повільному вогні 40 хвилин.
  • Копчену грудинку нарізати кубиками, ковбасу можна кружечками. Додайте в каструлю з квасолею. Варити ще 10 хвилин.
  • Видалити качан капусти і тонко нашаткувати як на борщ. Часник дрібно нарубати, все викладе в суп. Дати закипіти, посолити і поперчити. Прикрити кришкою і варити на слабкому вогні 15 хвилин, до готовності.
  • Квасолевий суп з копченостями, це не тільки смачно, але і в міру корисно. Сам квасоля володіє рядом властивостей і рекомендується дієтологами, а також широко застосовується в медичних цілях. З бобів можна готувати різні страви. Не менш смачно отримує м’ясне рагу з квасолі, який легко можна приготувати вдома.

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Овочеве рагу з куркою
    Загрузка...