Вареники з вишнею

Загрузка...

bf9b9057bfdc5616e4bced453f3144dd Вареники з вишнею
Даний рецепт вареників з начинкою з вишні безумовний шедевр і одне з кращих варіантів приготування цього смачного страви української кухні. З такою начинкою, ви відчуєте наближення літа і згадайте передчасно пішов безтурботне і щасливе дитинство. Смаком цього скромного обіду не може зрівняється ніщо…

    Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 4 ст. ложки
  • Вишня без кісточок – 300 г
  • Борошно – 1 склянка
  • Крохмаль картопляний – 1 ст. ложка
  • Цукор – 0,25 склянки
  • Сіль
  • Сметана для подачі

Рецепт приготування вареників з вишнею

Щоб приготувати вареники з вишнею, в глибокій посуді змішайте яйця і молоко. Додати солі, ввести муку і замісити не дуже круте тісто. Обім’яти і сформувати коло, присипати борошном і залишити доходити на 20 хвилин.

Для приготування начинки необхідно заморожену вишню обсушити на ситі, посипати цукром і крохмалем, перемішати!

Розрізати тісто на кілька частин, кожну частину окремо розкачати в довгі ковбаски і нарізати на невеликі кружечки. А нарізані кружечки розкачати в коржі.

У кожну корж по центру викласти трохи приготовленої начинки, підтягнути краю і защемить. Виконати теж саме з іншими.

Сформовані відварити вареники у підсоленій киплячій воді 5-7 хвилин. Як тільки вареники почнуть підніматися вгору дістати їх акуратно з шумівкою, перекласти в друшляк, дати стекти воді, викласти в посуд для подавання, присипати цукром і полити сметаною.

Вареники найкраще розливати в керамічний посуд і приготувати для них спеціальний сироп. Також, самі вареники можна приготувати зі свіжих ягід або фруктів, які виходять не менш смачні. Характерна кислинка вишень, робить по-особливому смачними вареники і надає їм пікантності.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Класичний жульєн з грибами
Загрузка...