Вегетаріанський салат з нуту, сиру і томатів

Загрузка...

7524f49b302d77d5bdb84b0ca53f455a Вегетаріанський салат з нуту, сиру і томатів
Цей салат можна подати в якості закуски. Нут відрізняється чудовим смаковим якістю і високою поживністю. Споживають частіше у вареному вигляді, попередньо замачівая. З них виходять чудові ситні страви, які виходять ситні і в міру калорійні. Словом, знахідка для вегетаріанців…

    Інгредієнти:

  • 1/3 склянки гороху замоченого
  • 50 г козячого сиру
  • 5 шт. нарізаних помідорів черрі
  • Оливкова олія і оцет за смаком
  • Трохи свіжої зелені
    Приготування:

Нут потрібно замочити за довго, мінімум на 5-6 годин, а краще на ніч. Замочувати слід у воді за кімнатної температури і залишить у тепле місце. Потім відварити на помірному вогні протягом години.

Сир використовується козій, за мірою доступності придбайте грецький сир «Фете», приготоване з овечого з додаванням козячого молока.

Викладіть всі інгредієнти в чашку, помідори наріжте не дуже дрібно, сир подрібніть і додайте трохи зелені. Поверх усього полийте оливковою олією і трохи покропите розведеним оцтом.

Салат з нуту і сиру — це здорова їжа, яку потрібно по можливості готувати часто. У цьому салаті стільки користі, наприклад козячий сир, на відміну від коров’ячого менш алергенний і непогано відновлює сили після можливих стресів та фізичних навантажень.