Відбивна з курячого м’яса в клярі

Отбивная из куриного мяса в кляре
Напевно, простіше і смачніше не придумаєш. Ці курячі відбивні можна приготувати без яких-небудь клопоту на швидку руку. На виході, при використанні кляру, філе курки виходить ароматно-м’яким і значно соковитіше, ніж в інших випадках. Все на стільки просто і швидко, що результат дуже радує…

    Інгредієнти:

  • Близько 0,5 кг курячого філе,
  • 2 шт. курячих яєць,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • 4 ст. ложки борошна,
  • Сіль і перець,
  • Рослинна олія для смаження.
Загрузка...

Відбивні з курки рецепт

  • Філе курки необхідно спочатку промити і нарізати не дуже тонкими пластинами. Кожну нарізану частина, окремо відбити спеціальним молоточком.

    Отбить куриное филе и приготовить кляр

  • Потім готуємо кляр для відбивних: у глибокому посуді змішуємо яйця, майонез або сметану, щіпку солі, борошно і збиваємо до однорідності. Суміш має вийти не сильно рідким і не дуже густим.
  • Посолити курячі відбивні з усіх боків, посипати меленим чорним перцем і по черзі обсмажувати на невеликій кількості розігрітої олії з кожного боку за 4-6 хвилин, до рум’яної скоринки.

    Обжарить куриные отбивные

  • Готові курячі відбивні перекласти в окремий посуд, дати трохи відійти спеку. При подачі до них можна подати свіжі помідори або приготувати легкий салат зі свіжих овочів.

    Куриные отбивные в кляре

  • По готовності, завдяки кляру м’ясо покривається легкої кіркою, що помітно на фотографії, а в нутрощі, таким ось способом зберігається соковитість і натуральний смак.

    ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Шаурма з куркою по-домашньому
    Загрузка...