Відбивна з курячого м’яса в клярі

05ed47c600fbf571c493a826eb6a1361 Відбивна з курячого мяса в клярі
Напевно, простіше і смачніше не придумаєш. Ці курячі відбивні можна приготувати без яких-небудь клопоту на швидку руку. На виході, при використанні кляру, філе курки виходить ароматно-м’яким і значно соковитіше, ніж в інших випадках. Все на стільки просто і швидко, що результат дуже радує…

    Інгредієнти:

  • Близько 0,5 кг курячого філе,
  • 2 шт. курячих яєць,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • 4 ст. ложки борошна,
  • Сіль і перець,
  • Рослинна олія для смаження.

Відбивні з курки рецепт

  • Філе курки необхідно спочатку промити і нарізати не дуже тонкими пластинами. Кожну нарізану частина, окремо відбити спеціальним молоточком.

    9715d9705839c13061dd470dd70fcb4f Відбивна з курячого мяса в клярі

  • Потім готуємо кляр для відбивних: у глибокому посуді змішуємо яйця, майонез або сметану, щіпку солі, борошно і збиваємо до однорідності. Суміш має вийти не сильно рідким і не дуже густим.
  • Посолити курячі відбивні з усіх боків, посипати меленим чорним перцем і по черзі обсмажувати на невеликій кількості розігрітої олії з кожного боку за 4-6 хвилин, до рум’яної скоринки.

    5df402207f31b7bbbf634f76c77895d7 Відбивна з курячого мяса в клярі

  • Готові курячі відбивні перекласти в окремий посуд, дати трохи відійти спеку. При подачі до них можна подати свіжі помідори або приготувати легкий салат зі свіжих овочів.

    f1299ed04043cfe6bb7a67f1be49d9a5 Відбивна з курячого мяса в клярі

  • По готовності, завдяки кляру м’ясо покривається легкої кіркою, що помітно на фотографії, а в нутрощі, таким ось способом зберігається соковитість і натуральний смак.