Відбивні зі свинини в духовці, приготовлені різними способами

Загрузка...

У вас в холодильнику залишився невеликий шматочок м’яса і різних продуктів по чуть-чуть? Можна трохи посидіти на кухні і приготувати справжнє святкове блюдо. Вся родина буде в захваті.

Готувати відбивні можна не тільки на сковорідці. В духовці вони виходять набагато корисніше. А ще ви можете бути впевнені, що м’ясо всередині повністю пропеклося. Такий спосіб дозволяє запекти відбивні зі свинини в духовці з різними начинками. Виходить дуже смачно і святково. До страви з м’яса підійде будь-який гарнір або просто нарізані свіжі овочі. Його їдять з запалі з жару або роблять з холодних свинячих відбивних в духовці ситні бутерброди.

Запікаємо м’ясо в сухарях

Смачні відбивні зі свинини в духовці виходять, якщо навіть просто запекти їх в панірувальних сухарях.

Щоб втілити простий рецепт, нам знадобиться:

  • м’якоть свинини – 400 г;%name Відбивні зі свинини в духовці, приготовлені різними способами
  • вершкове масло – 3 ст. ложки;
  • яйце – 1 шт;
  • молоко – 2 ст. ложки;
  • панірувальні сухарі – 200 р.

Страву в духовці в сухарях готується швидко. Тому відразу включаємо духовку на 220 градусів.

Для відбивної краще брати свинячий карбонат або корейку. Шматочки нарізають не більше 2 см, а потім гарненько відбивають за допомогою отбивного молотка.

%name Відбивні зі свинини в духовці, приготовлені різними способамиНа гарячий деко кладемо вершкове масло. Поки воно плавиться, солимо м’ясо з обох сторін. Потім кожен шматок в суміші яйця з молоком. Потім обваляем в сухариках. Викладаємо відбивні на деко і ставимо в духовку. Через 25 хвилин свинячі відбивні в духовці готові.

Якщо боїтеся, що страва прилипне до деку, і не хочете потім довго відмивати з нього жир, готуйте на фользі в духовці. Після акуратно зніміть і викиньте. Готові відбивні, деко чистий, витрачати час на миття посуду не потрібно.

Свинина під сиром

Будь-які добавки насичують м’ясо новими смаковими відтінками. Відбивні зі свинини в духовці з сиром готуються швидко, а виходять неймовірно ніжними та смачними.

Для приготування підготуємо такі продукти:

  • свиняча вирізка – 1/2 кг;%name Відбивні зі свинини в духовці, приготовлені різними способами
  • цибуля – 3 шт;
  • майонез – 100 г;
  • будь-який твердий сир – 250 р.

Вирізку ділимо на слайсы середньої товщини і відбиваємо у двох сторін.

Якщо ваше м’ясо заморожене, потрібно дати йому повністю відтанути без води при кімнатній температурі. Можна викласти його з морозилки з вечора і залишити на ніч на полиці холодильника.

Сир тремо на крупній тертці. Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями. Викладаємо солені і перченные відбивні на деко, змащене рослинним маслом. Зверху малюємо сіточку з майонезу. Кладемо цибулю. Не шкодуємо. Рясно прикрашаємо всю відбивну. Зверху посипаємо сиром і відправляємо готуватися на 20 хвилин. Смачні відбивні зі свинини запікаються в духовці при 180 градусах.

 

Якщо ви або хтось з вашої сім’ї не любить цибулю, виключіть його з рецепту. Або попередньо дрібно наріжте і підсмажте. Так смак вийде більш ніжним.

Замість цибулі в відбивні зі свинини в духовці з сиром можна покласти будь-який овоч – томати кільцями, кабачки, баклажани, терту моркву.

Ситні відбивні

Це рецепт свинини у фользі, яку готують і подають порційно. Інгредієнтів для нього знадобиться чимало, бо готується блюдо для святкового столу.

  • свиняча корейка – 500 г;%name Відбивні зі свинини в духовці, приготовлені різними способами
  • шинка – 150 г;
  • печериці великі – 5 шт;
  • томати – 4 шт;
  • сік лимона – 3 ст. ложки;
  • чебрець – 3 щіпки;
  • часник – 2 зубчики.

Вже відбиті пласти м’яса збризкуємо лимонним соком, солимо, перчимо і маринуємо 30 хвилин.

Радимо накрити продукт харчовою плівкою або щільною кришкою, щоб не підсохло.

Тим часом ріжемо гриби крупно, шинку – соломкою, помідори – кубиками, часник – тонкими пластинками. З’єднуємо компоненти. Посипаємо сіллю, перцем. Додаємо чебрець.

Не забудьте зняти шкірку з помідорів. Для цього їх опускають в окріп на кілька секунд, і шкірка легко знімається. Процес називається бланшуванням.

%name Відбивні зі свинини в духовці, приготовлені різними способамиМ’ясо злегка обсмажуємо на сковороді до скоринки. Потім викладаємо кожну відбивну на шматок фольги. Зверху вистилаємо шар начинки і загортаємо, щоб сік не витікав на деко.

Свинина відбивна в духовці готується таким способом всього 30 хвилин при 180 градусах. Не забудьте попередньо налити на деко трохи води.

Страва виглядає апетитно і незвично, якщо подавати його у фользі в тарілці. Варто відкрити блискучий конвертик, як ви будете вражені апетитними пахощами.

Отбивное м’ясо свинини в духовці готується швидше, ніж цільний шматок або спекотне, але смак ніколи не підводить.