Забавні печива з начинкою

Забавные печенья с фруктовой начинкой
В такому ось цікавий виконання, випічка доведеться не тільки за смаком, але і буде в радість, як дорослим і дітям. Вони виглядають так чарівно, що на столі довго не затримаються. Загалом, пропонуємо кумедний спосіб приготування десерту із пісочного тіста з начинкою з яблук і джему…

    Інгредієнти:

  • 350 г борошна
  • 230 р. вершкового масла
  • 5 ст. ложки цукру
  • 60 мл води
  • Щіпка солі
    Для начинки:

  • 120 мл або джему
  • 1 ч. ложка кориці
  • Цукрова пудра для присипки
  • 4 шт. середніх яблук
  • 1 ч. ложка молока
  • 1 яєчний жовток для змазування

При такому незвичайному вигляді, поспішаю заспокоїти, що процес не складний і від Вас потрібно лише дотримуватися рецептури і покрокових інструкцій. І так, приступимо…

Загрузка...

Печиво з начинкою з яблук і докладний рецепт варення

Змішайте в міксерної чашці борошно, цукор, щіпку солі. Далі, додайте розм’якшене вершкове масло і прокрутіть на міксері поки тісто не почне кришитися.

Приготовления песочного теста

Далі, не перестаючи прокручувати, дрібної цівкою введіть приблизно 1/3 склянки води і вимішуємо до однорідної еластичної маси. Розминаючи, скачуємо в кулю. Накриваємо поліетиленом і відправляємо в холодильну камеру на 20 хвилин.

Готовое тесто

Через час, як тісто охолоне, слід присипати борошном обробну дошку і за допомогою качалки розкотити тісто тонким шаром, приблизно 3-5 мм.

Раскатанное тесто

Далі, спеціальної формочкою або за допомогою склянки потрібно буде вирізати з тіста круги невеликого діаметра, близько 5-6 мм.

Вырезание фигурок из теста

Наступним кроком потрібно буде підготувати начинку: яблука очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати невеликими шматочками. Викласти в глибоку миску, посипати 1 чайну ложку кориці і перемішати.

Яблочная начинка с корицей

На половину кожного нарізаної на шматочки, по центру встановлюємо дерев’яні шпажки так, щоб верхній кінчик паличок не тільки не вылизала, але і повинно бути трішки нижче, щоб було зручно притискати краї тіста.

Способ формирования печений

Після того як встановили шпажки, накладаємо строго по центру густого варення або джему і трохи яблучної начинки з корицею.

Печенье с вареньем и яблочной начинкой

А вже потім, поверх усього, акуратно накриваємо іншим шматком точно такого ж тіста і злегка приминаем краю пальчиками.

Приготовление печенья

Щоб краще зафіксувати тісто щоб не вивалювався начинка, ну і звичайно щоб додати стильний ефект випічці, слід за допомогою отломленной шпажки прищемит краю.

Способ закрепления краев выпечки

Постелити на деко кухонну папір і викласти шаром приготовлені вироби. У невеликій чашці збиваємо яєчний жовток з однією чайною ложкою молока і змащуємо поверхню випічки.

Печенье выложенная на противне

Відправляємо в розігріту духову шафу. Готуємо при температурі 180 градусів до рум’яного кольору, приблизно 20 хвилин і більш.

Готовое печенье с начинкой

По готовності, дати охолонути і присипати цукровою пудрою.

Випічка в підсумку виходить м’яким, в міру розсипчастим. Печиво просто тане у роті. Чомусь навіть будуть нагадувати пиріжки тільки з солодкою начинкою. Словом, це треба спробувати!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:  Пекінський салат з фунчозой
Загрузка...